ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’

YazarMesaj
mRs.piSsiciq
Adminstratör
Adminstratör
mRs.piSsiciq

Puanın :
‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Left_bar_bleue900 / 900900 / 900‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Right_bar_bleue

Lakap : acıLı şekeR..;)

‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Empty
MesajKonu: ‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’   ‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ I_icon_minitimeC.tesi Nis. 04, 2009 3:56 pm

İZMİR'in Bornova ilçesindeki Altındağ İlköğretim Okulu'nda kalorifer yakıtının bitmesi üzerine öğrenciler soğukla başbaşa kaldı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Okul Müdürü İlknur Acaroğlu'nun bulduğu çözüm ise şaşırttı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Kadın müdür, velilerden özellikle hasta olabilecek çocuklarını yakıt alınana kadar okula göndermemelerini istedi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Olaya tepki gösteren bazı veliler, “Herkese bedava kömür dağıtıyorlar
ama okulları unutuyorlar, yakıtın biteceğini göremediler mi” diyerek
tepkilerini dile getirdi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Altındağ semtindeki Altındağ İlköğretim Okulu'nda geçen hafta yakıtın bitmesiyle, koloriferler yakılamadı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Mevsimin en soğuk günlerinin yaşandığı İzmir'de soğukla başbaşa kalan
öğrenciler için okul idaresinin yaptığı girişimler de yetersiz kaldı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Araya hafta sonu tatilinin girmesine rağmen yakıt sorunu halledilemedi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Soğuk havanın etkisini arttırmasına rağmen Milli Eğitim Müdürlüğü'nün
yakıt sorununu çözememesi üzerine, Okul Müdürü İlknur Acaroğlu
velilerden, hasta olabilecek durumdaki çocuklarını yakıt gelene kadar
okula göndermemelerini istedi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak

MÜDÜR: HASTA OLMAMALARI İÇİN TAVSİYE ETTİM
Velilerden bazıları müdürün tavsiyesine uyup çocuklarını okula
göndermezken, bazı öğrenciler de, sınıflarında üşüyerek ders yapmak
zorunda kaldı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Müdür İlknur Acaroğlu, “Geçen cuma günü yakıtımız bitti‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Belirlenen süreden önce biten yakıt içen gerekli bağlantıları yaptık ama, bizim dışımızdaki aksaklıklardan dolayı yakıt gelmedi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Bugün ya da yarın, yakıtın gelmesini bekliyoruz‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Öğrenci velilerine de ben çocuklarının hasta olmamasının önüne geçmek için böyle bir tavsiyede bulundum” dedi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak

VELİLERDEN TEPKİ
Çocuklarını okul içinde ve okul dışında onlar gibi üşüyerek bekleyen bazı veliler ise duruma tepki gösterdi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Velilerden bazıları, “Herkese ihtiyacı olmayana bile kömür dağıtılıyor,
ama çocukların ısınması için okula gerekli yakıt getirilemiyor‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak Yakıtın bitebileceğini gözönünde bulundurarak gerekli önlemi zamanında alsalardı” sözleriyle tepkilerini dile getirdi‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
Geçen hafta da Konak İlçesi'ndeki bazı okullarda kömür bittiği için kaloriferler yakılamamıştı‘Yakıt bitti, çocuğunu okula gönderme’ Noktak
http://ensekerforum.benimforum.org

1 sayfadaki 1 sayfası