En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz |
|
| Emo nicklerii....) | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Emo nicklerii....) C.tesi Nis. 04, 2009 5:23 pm | |
| Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz. Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere. Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin. °(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_G itsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)° (w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri Vermiyor ***(w) (f)//*Her_Insan_Sevilcek_Ve_Sevecektir*(f) | |
| | | mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: Emo nicklerii....) C.tesi Nis. 04, 2009 5:42 pm | |
| | |
| | | | mRs.piSsiciq Adminstratör
| Konu: Geri: Emo nicklerii....) C.tesi Nis. 04, 2009 5:46 pm | |
| | |
| | |
| I Love You.. I NeeD You.. I Hate You.. The End.. qame oweR... !!
.....kırık bir aşk.............hikayesi bu... ..umutsuzluklarla..........ve hüzünle dolu... güneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında gökyüzü kapkaranlık ve biz burada ışıksızız yollar aşılamaz türden, ufuklar bizden uzak .bugünler mutsuz ve yarınlar çok umutsuz ...amaçlar belirsiz ve araçlar çok yetersiz .....görüşebilmek zor, görüşmemek zor. .........sevebilmek ve de sevilebilmek, ............ne kadar mümkün sence? ...............ne kadar olası bu düş? ..................birleşebilir miyiz? .......................sen-ve-ben .........................bir gün! ...........................?
Dingonun Ahırı diye ßir fiLm çeksem oynar mısınız ?
Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düsünüyorum aşık olmanın rezilliğini. İnan yanındayken çekiyorum en çok hasretini
Aşk, Gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalır ama dikenlerin hesabını gülden soramazsin .
*BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
*Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm
aKlımDa ÇekiP GitmeleR VaR Şu GünlerDe.
FarkımıZ TarzımıZ BiziM MoLLaaRaPLı oLmamıZ Ya KaN KustururuZ Ya Da TaM SustururuZ ßu HususTa Ne KuraL NeDe KraL TanırıZ..!
*ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu öğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu öğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SüRDüğünü öğReTmeDiLer
!!..Simdi cek git yoluna..!! !!..Yalan asklara..!! !!..Yooook artik ''eyvallahım'' yürekten vuranlara..!! | |
| Konu: Geri: Emo nicklerii....) C.tesi Nis. 04, 2009 5:47 pm | |
| meLeqLEr ağLamaya mecBurdur seviLmeye Laik oLdukLarı gibi..iNSAN DOĞAR VE ÖLÜR. YAŞAM DEDİĞİNİZ ŞEY ÖLÜM SÜRECEDİR Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap...
Ruhları tarafından terkedilmiş kalpsiz insancıklar..
Öyle sıkı sarılmışlar ki kalpleri kırılmış. Kırıklar ruhlarına batmış..*-*-TaRTışaCaKsaK eĞeR..BaNa Bi DaKKa İzn VeR..BeYnimi ÇıKaRıP GeLeYim..ŞaRTLaR eŞiT oLsun..
*-*-$ey†an nefreTe sevGiDen daha çok inandı çünkü sevginin sah†esi vardı ama nefretin asla...!
,,,,, ('',) ./\. _| |_
,,,, o.0___________('',) /|\ __________./\. - -____________| |_ | |_ | |
| | | "๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Emo nicklerii....) Salı Nis. 07, 2009 6:36 pm | |
| Ruhları tarafından terkedilmiş kalpsiz insancıklar.. :Dhehe adamım bnm bu sözü çook tuttum :D | |
| | | | Emo nicklerii....) | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|