Fırtına'mm... ÖzeL
Puanın : Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 04/04/09 Yaş : 31 Nerden : izmiR Lakap : pitirciq ..
| Konu: ---->>Şimdi Gidiyorsun Ya....<<---- C.tesi Nis. 18, 2009 5:40 pm | |
| Ş Şimdi sen gidiyorsun ya Gitme, demem gerekiyor değil mi benim sana teorik olarak Yalvarmam gerekiyor belki biraz da Şimdi sen gidiyorsun ya Götürme yanında yüreğini de Yoksa yaşayamam gibi geliyor bana Şimdi sen gidiyorsun ya Gitme demem gerekiyor değil mi benim sana teorik olarak Soğuk duvarlar daha fazla Gülüşünü götürme yanında yüreğimle Korkarım karanlıktan Ve üşürüm sensiz geceleri Ellerini arar ellerim Şimdi sen gidiyorsun ya Yalan söylemeliyim ben sana birkaç Mutlu anlarımızdan bahsetmeliyim biraz da Arkasından azıcıkta pişmanlıklarımı patlattım mı. Şimdi sen gidiyorsun ya Korkma sevdiğim korkma Ne yalvarış, Ne haykırış, Ne de başka bir şey Şimdi sen gidiyorsun ya Yüreğim acıdı arkandan biraz Gitme… | |
|
mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: ---->>Şimdi Gidiyorsun Ya....<<---- C.tesi Nis. 18, 2009 7:57 pm | |
| | |
|
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: ---->>Şimdi Gidiyorsun Ya....<<---- Cuma Nis. 24, 2009 4:50 pm | |
| | |
|