ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.


En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz
 
AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

 

 Bonfile Akşam Sefası ..

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
"๓єгฬє..
Adminstratör
Adminstratör
Bonfile Akşam Sefası .. 2-23


Reputation : 1000000
Puanın :
Bonfile Akşam Sefası .. Left_bar_bleue900 / 900900 / 900Bonfile Akşam Sefası .. Right_bar_bleue

Mesaj Sayısı : 1158
Kayıt tarihi : 20/03/09
Yaş : 31
Nerden : >> ordu <<

Bonfile Akşam Sefası .. Empty
MesajKonu: Bonfile Akşam Sefası ..   Bonfile Akşam Sefası .. I_icon_minitimeSalı Mayıs 05, 2009 5:50 pm

MALZEMELER
6-8 adet bonfile
6-8 çay kaşığı hardal
6-8 adet kornişon turşu
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
1 su bardağı hazır çiğ krema
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
6-8 adet kürdan

HAZIRLANIŞI
Bonfileleri tezgahın üzerine yayalım. Her bir bonfilenin üzerine bir yemek kaşığı kadar hardalı, tıpkı tereyağı sürer gibi sürelim.
Bir taraftan da kornişon turşularının her birini dörde bölelim. Her bir bonfilenin içine 4 adet turşu dilimini koyup, rulo yapıp saralım. Daha sonra açılmasın diye de bir kürdanla tutturalım.
Öte yandan geniş bir tavanın içine zeytinyağını koyup, yağ kızınca bonfileleri içine koyalım. Bonfileleri çevire çevire yağda iyice kızartalım ve bir kenara alalım. Şimdi de kızartma yağının içine 1 su bardağı krema ile tuz ve karabiberi ekleyerek 7-8 dakika kadar pişirelim. Artık bir kenarda bekleyen bonfileleri alıp, bu sosun içine yerleştirelim ve bu şekilde 3-4 dakika daha pişirip ocağın altını kapatalım. Bonfilemiz servise hazırdır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://www.ensekerforum.benimforum.org
 
Bonfile Akşam Sefası ..
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ :: Ensekerforum Kadın :: Yemek & Mutfak-
Buraya geçin: