Seks biyografimiz; hayatımız boyunca topladığımız tecrübelerin renkli ve canlı bir mozaiğidir. Kesin olansa yaşadığımız tüm bu tecrübelerin bugünkü yaşantımız üzerinde etkili olduğu ve ona yön verdiğidir. Aşağıda yer alan testi çözdüğünüzde geçmişinizin sizin hakkınızda neler söylediğini ve gelecekte sizi nasıl bir seks hayatının beklediğini öğreneceksiniz!
1. Kulağınıza fısıldanan güzel sözler, hafif dokunuşlar, davetkâr bakışlar… Baştan çıkarılmaktan hoşlanır mısınız?
A Evet hoşlanırım ama beni baştan çıkarmak hiç de kolay değildir!
B Bazen fazlasıyla hızlı baştan çıktığım da olur!
C Evet; bundan çok keyif alırım…
2. Partneriniz size iç gıcıklayıcı bir iç çamaşırı ya da yeni bir seks oyuncağı ile sürpriz yapıyor. Tepkiniz ne olur?
A Onu eleştiririm…
B Hiçbir fikrim yok…
C Pozitif bir tepki veririm…
3. Aşağıda yer alan alıntılardan en çok hangisi ruhunuzu okşuyor?
A En büyük aşk hiçbir zaman gerçekleşmeyendir!
B Birbirini sevenler bir arada olsalar dahi hep ayrı yönlere bakarlar…
C Nasıl sonuçlanacağı belli olmayan sadece üç şey vardır; devrim, kariyer ve aşk.
4. Sevgilinizle bir gece kulübündesiniz… Birbirine sıkıca sarılarak dans eden sadece tek bir çift olduğunu görüyorsunuz. Ne yaparsınız?
A Aslında ben de o çift gibi dans etmeyi çok isterim ama sevgilimin o kadar seksi hareket edip etmeyeceğinden emin değilim.
B Eğer sevgilim benimle o çift gibi sıkı sıkıya sarılarak dans etmek isterse reddetmem. Teklifi ondan beklerim…
C Hiç durmam; anında sevgilimi de sürükleyerek dans pistinine çıkarım!
5. Kısa ve özlü bir biçimde, son altı aylık seks hayatınızı nasıl tanımlarsınız?
A Kötü diyemem ama daha iyisi de olabilirdi.
B Bunu şu anda spontane bir şekilde değerlendirmem mümkün değil.
C Muhteşem… Adeta bulutların üzerindeydim!
6. Şehvetli, sınır tanımaz, kendinden geçmiş! İhtirasın vahşi yanını ne kadar iyi tanıyorsunuz?
A Aslında ihtiras nedir çok iyi biliyorum ama maalesef çok az yaşayabiliyorum.
B Hissettiğim tutku ne kadar yoğun olursa olsun kontrolümü kaybetmekten hoşlanmam.
C O kendinden geçme anlarının keyfini gayet iyi çıkaran biriyim ve amacım tutkulu aşkı ileride çok daha yoğun yaşamak…
7. Seks söz konusu olduğunda herkesin kendine özgü bir beklentisi vardır! Aşağıdakilerden hangisi sizin seks beklentinizi en iyi şekilde tanımlıyor?
A Karşılığını beklediğim birtakım taleplerim var fakat bunları hiçbir zaman açıklamam!
B Seksten partnerimin zevk almasıdır.
C Benim için önemli olan iki kişinin birbirine karşı net olması ve arzu duymasıdır.
8. İlk seks deneyiminiz nasıldı?
A Açıkçası hafızamda unutulmaz bir anı olarak yer etmiyor!
B Kendimi bir şekilde gafil avlanmış hissetmiştim…
C Son derece istekli ve heyecanlıydım…
9. Büyük bir tutkuyla seks yapmak istiyorsunuz ve bunu karşı tarafa da hissettirdiniz. Peki ya yapmak istemezse?
A Hayal kırıklığına uğrarım…
B Bu riske girmemeyi tercih ederim…
C Bu olağan bir durum, sorun haline getirmem…
10. Aşağıda yer alan kelime sıralamalarından size en yakın olanı hangisi?
A Erotizim, hayatımda yaşadığım en iyi seks, özlem, arayış, rüyalarımın adamı…
B Erotizim, kendimi onaylama, oyuna katılmak, kendimi baştan çıkarmak…
C Erotizim, kendi cinsel isteğim, gülmek, macera, gevşeme…