En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz |
|
| Türk Sanat Müziği Arşivi !! | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Türk Sanat Müziği Arşivi !! Salı Haz. 02, 2009 12:05 pm | |
| Yemin Ettim - Ahmet Özhan
yemin ettim bir kere dönmem geri bunu bil hatırandan ismimi hayalinden beni sil çok ağlattın sen beni aşkım oyuncak değil hatırandan ismimi hayalinden beni sil
Gülü Susuz Seni Aşksız Bırakmam - Ahmet Özhan
seninle tattım ben her mutluluğu bırakıp gidersen bilki yaşamam ömrümden,canımdan,ne istersen al gülü susuz seni aşksız bırakmam...
üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam...
gönlündeki derdi siler atarım ümit pınarıyla coşar akarım kış göstermem sana ben hep baharım gülü susuz seni aşksız bırakmam...
üşüdüm diyorsan,güneş olurum yanarım sevginle ateş olurum dolarım havaya nefes olurum gülü susuz seni aşksız bırakmam...
Ravza İştiyakı - Ahmet Özhan
Ben bir garib ü âvâre, Oldu kalbim pare pare, Tutuldum o gülizâre Arz eyleyin bunu yâre,
Dîvâne etti beni. Böyle ağlattı beni. Gönül yaslı, gözler çağlar,
Bu hasret sînemi dağlar, Kederli bahçeler bağlar;
İnliyor âhımla dağlar..
Perişan etti beni, Böyle ağlattı beni. Bozup attı her fendimi, Bilmez oldum ben kendimi; Nâm u nişanı, erdemi Mecnûnların budur demi.. Dîvâne etti beni, Böyle ağlattı beni.
Naat-ı - Ahmet Özhan
Mübtelâ yi mihnet-i mâsivâyım Efendim! Garîk-i bahr-İ İsyan bir rüsvâyım Efendim!
Açılsın ne olur cemâl-i pâkinden nikâb! Yüzüne aşinâ-yı pür-vefâyım Efendim!
Varıp bezmine âjıkân binblr leâl ister, Ben bir garîb-İ nâlân u peydayım Efendim!
Geçerler candan, girenler nûr hâlene bîr kez, O dertten bin belâya müptelâyım Efendim..!
Olur Mecnûn görenler ruhsârtm a cânân!
Kapında mülk-i serap bir gedâyım Efendim!
Esîr-i dâm-ı firkatte hep yandım yakıldım; Her subh u şâm inleyen tam bir nâyım Efendim!
Seherler bûy-ı huzurunla tüterken her şeb, Ben neden nâr-ı hasrete yanayım Efendim!
Kerem eyle bırakma bendeni bu hicranla! Kerem kılmazsan, nasıl dayanayım Efendim!
Millet Ruhu-i - Ahmet Özhan
Beklerim onu her sabah erken, Ak hülyalara yelken açarken; Dönmüş geliyor kolunda cepken, Beklerim onu her sabah erken...
Gözlerim her gün guruba kadar, Ruhum yollarda hep onu arar.. Şu hüzünlü mavilikte zâr zâr, Beklerim onu her sabah erken
İnleyen Bir Nayım - Ahmet Özhan
Derd-i isyana müptelâyım Yâ Resûlallâh! Kapında bir bahtı karayım Yâ Resûlallâh! Umardım hep cemâl-i pâkinden teceİlîler, Bak şimdi; firaka sezayım Yâ Resûlallâh!
İnlerken nây-ı kalbim ümîd-i feyzinîı; dâim, Cürmümle o demde cüdayım Yâ Resûlallâh! Saçılır iklİm-i pâkinden âleme rahmet, Ben neden kuruyup solayım Yâ Resîlallâh!
Ne şevkti tüterken bûyun herdem seherlerde,
Ya şimdi, inleyen bir nâyım Ya Resûiallâh! Kabul kıl mücrimi, kovma kapmdan ne olur! Kovarsan kime sızlanayım Yâ Resülaüâh!
Yanmışım isyanla, yakma hicranla Ey Nebî! Bittim billahi; pür şekvayım Yâ ResBIallâh! Günah bana yaraşmaz, doğru... Af sanin sânın Sen varken kime dert yanayım Yâ Resûlallâh
İnan İnanki - Ahmet Özhan
inan inanki kimse bana senin gibi bakmadı vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı kimse beni senin gibi yakmadı lyla bile mecnun'da böyle iz bırakmadı vallahi billahi kimse beni senin gibi yakmadı
Hüzünlü Gurbet - Ahmet Özhan
Beynim tıpkı bir sorular harmanı Kafamda istifham, cevabı sisli Gezer dururum yorgun ve avare
Sarmış buğulu hüzün dört bir yanı Kalbim annemin kalbi gibi hisli Her halim garipliğime emare
Kulaklarımda bir gurbet jüri Nağmelerimde poyraz serinliği Düşüncem veda diyor bu yerlere...
Burda ruha güzellikler sinmiyor Tüter gözümde o bizim bahçeler Nerde o yemyeşil bahar günlari
Doğ ey ışık dığ gönlümün içinden Tasayla dolaştığım bu yerlerde Bana ruhumun sırlarını duyur
Bir ses sun o eski bestelerinden Şu hüzünlü şafakta perde perde Açlıkla kıvranan ruhumu doyur
Hülyalarımdaki Dünya - Ahmet Özhan
Söyleyin nerde ruhumun dünyası o diyar, Ferhat gibi dağları yarıp yarıp gideyim.. Eşiğine baş koyup da ağlayayım zâr zâr, '"Ne olur gel, gel artık'" diye feryat edeyim!
Yıllar var onun hayaliyle avunuyorum, Kanayan şu gönlümde en onulmaz yaralar;
Kimse bilmez nasıl bir hicranla yanıyorum, Gözlerimden akan gönlümdeki hâtıralar...
Ey tatlı hülya, bir şifâ sun kendi dilinden, Ateş-i hicranımı onunla söndüreyim. Vur mızrabını, nağmeler duyur bam telinden, Duyur ki, onunla efgâmmı dindireyim.
Her Şey Sen'den - Ahmet Özhan
Her şey Sen''den, Sen ganîsin, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! Hem evvelsin hem âhirsin, Rabb''im Sana döndüm yüzüm!
Bulduğumu Sen''de buldum, Bâtıl şeylerden kurtuldum; Gelip kapında kul oldum; Rabb''im Sana döndüm yüzüm!
Ayan ışığın her yerde, Gözsüzlere eşya perde;
Huzurun derman her derde, Rabb''im Sana döndüm yüzüm!
Dünyalar Sen''inle Cennet, Nimet Sen''den kime minnet? Gel kuluna merhamet et! Rabb''im Sana döndüm yüzüm!
Gönüllere hayat İman, Mü''minlerde tam itmİ''nan; Gafillerin hali yaman, Rabb''im Sana döndüm yüzüm! | |
| | | "๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Türk Sanat Müziği Arşivi !! Salı Haz. 02, 2009 12:05 pm | |
| Gönlümün Gülü - Ahmet Özhan
Seni seven her ruh uludur Yâ Resûlallâh! Gözü-göniü onun doludur Yâ Resûlallâh! Cemâlin pertevinden zerre şevk aian billâh, Kapının ayrılmaz kuludur Yâ Resülaliâh!
Beklemez başka iltifat bezmine erenler, Semtinde her göz buğuludur Yâ Resûlallâh! Her an uçuşup şem''ine pervane dönenler, Ruhların onlar bir koludur Yâ Resülallâh!
Uçuşur ikliminde altın kanatlı kuşlar, İklimin kuşların yoludur Yâ Resûlallâh! Huzurunda bel kırıp da boyun büken başlar, Bu ruhlar sana kuruludur Yâ Resûlallâh!
Seni görmek mü''minlerin en tatlı rüyası, Gören gönüller pürhuzurdur Yâ Resûlallâh! Dîdârın bu garip kıtmîrin tatlı hülyası, O hülya gönlümün nurudur Yâ Resûlailâh!
Biraz Kül Biraz Duman - Ahmet Özhan
biraz kül biraz duman o benim işte kerem misali yanan o benim işte inanma gözlerine ben ben değilim beni sevdiğin zaman o benim işte
Bir Gönül Vardı Bende - Ahmet Özhan
bir gönül vardı bende henüz aşkı tatmamış tertemiz hislerine günah nedir katmamış arzu duymuş güzele kollarında yatmamış tertemiz hislerine günah nedir katmamış
Bak Yeşil Yeşil - Ahmet Özhan
Kapat gözlerini kimse görmesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil Gözlerin kimseye ümit vermesin Yalnız benim için bak yeşil yeşil
Seni öyle sevdim ölürcesine tanrı'nın yazdığı şiircesine İçimden geçeni bilircesine Yalnız benim için bak yeşil yeşil
Ay Yüzlü - Ahmet Özhan
Ay yüzlüm, apaçık sözlüm ruhum Sana kurban; Gönlüm Sana hayran!. Nergis bakılarının tesiri ne de yaman! Sultânım el-amân..! Bak sînemde bir ok var, derûnumda bir acı, Sendedir ilâcı... Ey varlığı nur, dünyası sürür, sözü Kur''ân! Her derdime derman... Pür ateşim bırakma hicranda beni zinhar! Ruhumda âh u zar... Hem mahzun, hem de perişan dertlerle kıvrandım; Kapına dayandım! Bilmem başka kor, başka ateş, ben Sana yandım; Seninle uyandım.
Ey dünyaya arştan gelen nûr, ey meh-i tâbân! Aydınlattı ziyan... Bakıp da evsâfına hep dîdârını andım; Aşkınla kıvrandım. Ey taptaze gül, kakülü amber, saçı reyhan! Caziben ne yaman! Görmemiştir cihanda gözler Sen gibi dilber... Güneşlerden enver... Aç lütufta bağrını aç ki kıtmîr kulundur! Dergâhın uludur... Deryalara denk kereminden bir katre İhsan, Ey gönlüme Sultân! Üitfeyle ne olur bildiğim başka kapı yok! Derdim herkesten çok
Avare Gönül - Ahmet Özhan
Gel artık aldanma divâne gönül; Pişman olup yoksa ağlayacaksın. Oldun bir hayâle pervane gönül, Belkİ bu hayalie hep yanacaksın..!
Bildim bileli her dem âvâresin, Yolların yoldaşı tam bîçâresin, Dertleri pek çok bir baht-ı karesin; Ah bilsem ne zaman anlayacaksın..!
Her gün Ömrün mumlar gibi eriyor, Bak, feryadına kimse ses vermiyor! Hasretlerin, hicranların bitmiyor. Acep sen ne zaman uyanacaksın!
Arzuların hep ruhunu kanattı, Günahların ruh ufkunu kararttı; Gelen günler geçenleri arattı, Bilmem buna nasıl dayanacaksın?
Aşılamaz - Ahmet Özhan
Ah edip ağlamadan, Sîneler dağlamadan, Su gibi çağlamadan, Koca dağlar aşılmaz! Canı cânânı vermeden, Fakr İle fahre ermeden, Yokluğa kanat germeden, Ne mümkün, yollar asılmaz! Ruhunda ajk u jevk, sînende iman, Elinde Kur''ân, tam tekmil heyecan, Ve bin bir ızdırap, bin bir hafakan, İçini sarmadan çöller ajılmaz! Doğru görüp gönül gözün açmadan, Pervaz edip dost eline uçmadan,
Benliğine kor, kıvılcım saçnadan, Yolu kesen o '"dragon''lar yılmaz! Öliip ölüp dirilmeden, Her gün bin kez gerilmeden, Canda öze erilmeden, Hasretli anlar akılmaz! Sîne kebap olmadan, Vakit-mîat dolmadan, Sen, senden kurtulmadan Asla zanlar aşılmaz! Yolcu buruk baş gerek. Gözde dâim yaş gerek, Huy biraz yavaş gerek, Yoksa yollar aşılmaz! | |
| | | "๓єгฬє.. Adminstratör
| Konu: Geri: Türk Sanat Müziği Arşivi !! Salı Haz. 02, 2009 12:05 pm | |
| Artık Bu Solan Bahçede - Ahmet Özhan
artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok bi yerki sevenle sevilenlerden eser yok bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok bir yerki esvenle sevilenlerden eser yok
Rüya Gibi Uçan Yıllar - Ahmet Özhan
Rüya gibi uçan yıllar Biraz durun durun biraz Kaybolan günlerim için Hesap sorun sorun biraz
Güzel bir kumral uğruna Küstüm esmer beyazlara Şu akılsız garip başa Şimdi vurun vurun biraz
Nar Tanem - Ahmet Özhan
Ben her eylül o parkta O çamların altında Ne hayyaller kurarım Sanki varsın yanımda
O günleri yılları Hasretle anıyorum Seni kaybettiğime Nar tanem, bir tanem Pişmanım yanıyorum
Bilmedik kıymetini O mutlu günlerin Heder ettik herşeyi Herşeyi biz kendimiz
Elbet Bir Gün Buluşacağız - Ahmet Özhan
Elbet bir gün buluşacağız Bu böyle yarım kalmayacak İkimizin de saçları ak Öyle durup bakışacağız
Belki bir deniz kenarında El ele maziyi konuşacağız Benim içimde yanan ateş var Sevgilim ne zaman buluşacağız
Açılır Gonca Gül Yar - Ahmet Özhan
Açılır gonca gül yar seni sevse bülbül yar Seni mecnun görseydi düşüp ölmez miydi yar Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel
Gelişin ceylan gibi boylusun fidan gibi Küçücüktün büyüdün dillere destan gibi Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel
Seni kırda görmüşler saçına tel örmüşler Yedi gün düşünmüşler bana layık görmüşler Kaşların gözlerin sözlerin ne güzel
Hani Bizim Sevdamız - Bülent Ersoy
Böylesine acıyı tatmadım Yokluğun çok zor alışamadım Onsuz yaşamayı başaramadım Al benim de canımı Allahım
Hani bizim sevdamız devirirdi dağları Hani bizim sevdamız eritirdi buzları Zamansız esti bak ayrılığın rüzgarı Hani bizim sevdamız
Ayrılığın adını anmazdım Rüyamda görsemde inanamazdım Benden çok sevene gitse yanmazdım Nasıl sevdim bilirsin Allahım
Off off Öyle sevdim öyle yandım ki şahidim Allahım Belki dağlar, taşlar, kuşlar duymadı sesimi Ama içimdeki yangın alev alev har har kor kor yaktı yüreğimi Yaktı da deldi geçti be karagözlüm Şimdi bir kül yığını ve bitik bir enkaz oldum sayende Finalinle övün Hani bizim sevdamız devirirdi dağları Hani bizim sevdamız eritirdi buzları Böyle miydi andımız Neler oldu bize böyle be gecegözlüm Neden esti bu son rüzgar üstümüze Ses ver, ses ver n'olur ses ver
Geceler - Bülent Ersoy
Bu sevdanın sonu gelmez sana veda ediyorum Yeni bir sevgili buldum deli gibi seviyorum Dindi gözlerimde yaşım tuzsuz aşım dertsiz başım Dindi gözlerimde yaşim tuzsuz aşım dertsiz başım Bundan böyle arkadaşım geceler geceler geceler Sırdaşım oldu geceler yoldaşım oldu geceler
Çilesi yok cefası yok Senin gibi aldatmıyor. kaprisi yok gururu yok Beni her gün ağlatmıyor hiç tasam yok aşktan yana yaşıyorum Kana kana unutturdu seni bana geceler geceler geceler Sırdaşım oldu geceler yoldaşım oldu geceler sırdaşım oldu Geceler geceler
Dönülmez Akşamın Ufkundayız - Bülent Ersoy
Ah, dönülmez akşamın ufkundayız Vakit çok geç Bu son fasıldır ey ömrüm Nasıl geçersen geç Bu son fasıldır ey ömrüm Nasıl geçersen geç Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile Avunmak istemeyiz böyle bir teselliyle Ah, geniş kanatları boşlukta simsiyah açı var Ve ortasında güneş doğmayan büyük kapıdan Geçince başlayacak bitmeyen sükün bu gece Burulba karşı bu son bahçelerde keyfince ah Ya şevk içinde harap ol Ya aşk içinde gönül Ya lale açmalıdır göğsümüzde, yahut gül Ya lale açmalıdır göğsümüzde, yahut gül Ah dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç
Biz Ayrılamayız - Bülent Ersoy
Ayni bedende can gibiyiz Cana can veren kan gibiyiz Yanip da bitmez köz gibiyiz Biz ayrilamayiz, biz ayrilamayiz
Eller ayirsa bile Yollar ayirsa bile Yillar ayirsa bile Biz ayrilamayiz, biz ayrilamayiz
Biz iki cilgin sevgiliyiz Delicesine sevdaliyiz Öyle büyükki bu sevgimiz Biz ayrilamayiz, biz ayrilamayiz
Eller ayirsa bile Yollar ayirsa bile Yillar ayirsa bile Biz ayrilamayiz, biz ayrilamayiz.
Bir Gönül Sayfası - Bülent Ersoy
EN GÜZEL YERİNDE BİTTİ AŞKIMIZ BİR GÖNÜL SAYFASI DAHA KAPANDI ANSIZIN TERKETTİ UMUTLAR BİZİ BİR GÖNÜL SAYFASI DAHA KAPANDI
İKİMİZ SEVMİŞTİK DELİCESİNE AYIRDILAR BİZİ ÖLÜRCESİNE ÖLMEDEN TOPRAĞA GÖMERCESİNE BİR GÖNÜL SAYFASI DAHA KAPANDI
AYRILIKMIŞ MEĞER AŞKIN BEDELİ KALBİM PARAMPARÇA GÖNLÜM BİR DELİ NASIL DİNER SENSİZ GÖZÜMÜN SELİ BİR GÖNÜL SAYFASI DAHA KAPANDI | |
| | | | Türk Sanat Müziği Arşivi !! | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|