| Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Perş. Nis. 09, 2009 6:08 pm | |
| Basliyim
Gercek adını ogenebilirmiyiz ve tabi neden bu nick ?
ensekerforum ile nasıl tanıştın? Nasıl uye oldun?
Hangi takımlısın ?
Bize biraz kendini anlatırmısın ?
Zamanını nasıl geçirirsin hobilerin ?
Forumda seni mutlu eden ve üzecek şeyler ?
En beğendiğin en çalıskan dediğin uye ?
En sevdiğin uye kim ? Neden ?
En beğendiğin konu ? Neden ?
Simdilik sorularim bunlar buyur bakalim | |
|
| |
Maça_Kızı Adminstratör
Reputation : 1000 Puanın : Mesaj Sayısı : 335 Kayıt tarihi : 22/03/09 Yaş : 31 Nerden : prensesler diyarından:) Lakap : cadı
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Cuma Nis. 10, 2009 4:07 pm | |
| Gercek adını ogenebilirmiyiz ve tabi neden bu nick ? tabi qerçek adım tuğba herkes biraz şeker olduğumu söylediği için bu nicki kullandım başka bi sebebi yok yaniensekerforum ile nasıl tanıştın? Nasıl uye oldun? gece_prensesi sayesinde tanıştım onun aracılığıylada üye oldumHangi takımlısın tabilkide fenerbahçeBize biraz kendini anlatırmısın ? aslında kendimi anlatmayı hiç sevmem ama kısacası biraz deliyimdir kıskanç bazen asabiyimdir. cana yakınımdır kolay uyum sağlarım Zamanını nasıl geçirirsin hobilerin ? genelde zamanımı müzik dinleyerek geçirim bazende kitap okurum geneldeForumda seni mutlu eden ve üzecek şeyler ? mutlu eden açtığım konulara yorum yapılması üzen şey ise yok En beğendiğin en çalıskan dediğin uye ? en beğendim cadı_prenses en çalışkan üye ise şüphesiz gece_prensesiEn sevdiğin uye kim ? Neden ? şuana kadar tanıştığım herkesi çok seviyorum ayırım yok:)En beğendiğin konu ? Neden ? forum oyunlarındaki bütün konuları beğeniyorum onlar arasında da ayırım yapamam | |
|
| |
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Paz Nis. 12, 2009 4:56 pm | |
| hmm evet teşekkürler
sitemizi nasıl duydun?
sitemizi beğendiniz mi?
hic sitemize üye cağırdınız mı?
nerde oturuyorsun?
kaç yaşındasın?
lakabın nedir?
| |
|
| |
Maça_Kızı Adminstratör
Reputation : 1000 Puanın : Mesaj Sayısı : 335 Kayıt tarihi : 22/03/09 Yaş : 31 Nerden : prensesler diyarından:) Lakap : cadı
| |
| |
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Çarş. Nis. 15, 2009 5:25 pm | |
| Forumdakileri nasıl tanırsın?
Sitemizi beğendin mi?
DIŞ gÖrünüs/KarakteRde aradıgın önemli şey??::
Gercek aska inaniyormusun:
çocugun olsa ismini ne koymak istersin?::
Gorunusunle ilgili degistirebilecegin birsey Olsaydi, ne olurdu: | |
|
| |
Maça_Kızı Adminstratör
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Cuma Nis. 17, 2009 9:12 pm | |
| Forumdakileri nasıl tanırsın? şuan fazla tanıdıqım yok ama tanıdıqım kdr Sitemizi beğendin mi? beqenmez olurmuyum beqendim tabikide:) DIŞ gÖrünüs/KarakteRde aradıgın önemli şey??:: dış görünüş olarak uzun boylu olması birazcık tatlı olması yeterli karaktere gelince çok şey var anlatmakla bitmez:) Gercek aska inaniyormusun: evet inanıyorum herzaman inandım inanmayada devam edicem:)
çocugun olsa ismini ne koymak istersin?:: bu tür şeyleri karar vermekte daha erken olduğunu düşünüyorum zamanı gelince onu düşünürü sizlede paylaşırım Gorunusunle ilgili degistirebilecegin birsey Olsaydi, ne olurdu: qörünüşümle mutluyum ama esmer olmak yerinde sarışın olmak isterdim:) | |
|
| |
Maça_Kızı Adminstratör
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Çarş. Nis. 22, 2009 2:51 pm | |
| yha kaç haftadır ben varım başka birini konuk edin be =) | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Perş. Nis. 23, 2009 11:03 am | |
| | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Cuma Nis. 24, 2009 5:18 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Cuma Mayıs 29, 2009 9:16 pm | |
| eed soruları alalım muhabbet serbesttir | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' Salı Ekim 20, 2009 8:13 pm | |
| yupppppppppiii ama cvp veren yokkkkkk | |
|
| |
| Haftamızın konuqu ''seker_prensesi'' | |
|