| Haftamızın konuğu ''artist'' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Haftamızın konuğu ''''artist'''' C.tesi Mayıs 23, 2009 12:36 pm | |
| Gercek adını ogenebilirmiyiz ve tabi neden bu nick ?
ensekerforum ile nasıl tanıştın? Nasıl uye oldun?
Hangi takımlısın ?
Bize biraz kendini anlatırmısın ?
Zamanını nasıl geçirirsin hobilerin ?
Forumda seni mutlu eden ve üzecek şeyler ?
En beğendiğin en çalıskan dediğin uye ?
En sevdiğin uye kim ? Neden ?
En beğendiğin konu ? Neden ? | |
|
| |
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' C.tesi Mayıs 23, 2009 12:37 pm | |
| sorusu olan buyursun..
MUHABBET OLURSA SİLİNECEKTİR ONA GÖRE! | |
|
| |
artist Moderatör
Puanın : Mesaj Sayısı : 118 Kayıt tarihi : 17/04/09
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' C.tesi Mayıs 23, 2009 6:34 pm | |
| - demiş ki:
- Gercek adını ogenebilirmiyiz ve tabi neden bu nick ?
Adım ALper ... Adımı Bütün Sülale Birleşerek koymuşş... Alp Yiğit.. Er Asker ve Savaşçı Demek..Bide AlperEnler.. Var.. MNilliyetci bi İsim Yani....
ArtisT ise Beni Anlatan Bİ Nick... Hayattın ZOrluklarına KArşı SerSeri Bİ İsim..
ensekerforum ile nasıl tanıştın? Nasıl uye oldun?
[size=24]Bi Yerde Üyeydim... MerVe'yİ TOkatlı Sandım Ve konusmaYa başladık...Derken MErve DAvet Ett
VbVb Buradayım...... [/size]Hangi takımlısın ?
Sonuna KAdar Fenerliyim...
Bize biraz kendini anlatırmısın ?
Kendimi Anlatacak Kelimeler.. Yok..23 Yaşındayım... ANkara'da Yaşıyorum... Otomotiv Sektöründe Çalışıyorum... & Muhasebecilik De Var... Her Yol Var Yani... Hayatı Anlamaya Çalışıyorum... 7-8 aya KAdar Askere Gidicem... Ondan Sonra da Bakıcaz NE Yapacaksan.. Gelince De Halam EVlendirirde İşte Hayırlısı....
Zamanını nasıl geçirirsin hobilerin ?
Hobilerim Zamana GÖre Değişiri Bi Yİğenim Var Çok Sevdiğim Bİ Velet.. ( gerci 13 .tane Yiğen Varda) Duyguyu HEpsinden Çok Seviyorum Oda Beni... Bu aralar Nette Bi Oyun Var mEtin 2 Dİye Onda TAkılıyorum...
Forumda seni mutlu eden ve üzecek şeyler ?
Herkesin Mutlu Olması Benide Mutlu EdEr... ÜZecek Şey Yok Beeee .Sanal Zor Üzer Beni...
En beğendiğin en çalıskan dediğin uye ?
herkesi Severim...
En sevdiğin uye kim ? Neden ?
Sevdiğim Üye Herkes Aynı Seviyorum.... Beni Sevmeyen Varsa O SÖlesin..=)
En beğendiğin konu ? Neden ? en Beğendiğim Konu VİdeoLar Hatta Videolar ÜZerine Doktora Bile Yapmısımdır..... | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Paz Mayıs 24, 2009 6:32 pm | |
| en sevdiğin dizi en sevdiğin cips :D enlerine devaMMM .. >> en sevdiğin yemek en sevdiğin meyve " " sebze en sevdiğin şarkı hmm bu kadar iştee | |
|
| |
ÇENGELLİ İĞNE 100
Puanın : Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 18/04/09 Yaş : 51 Nerden : Eskişehir Lakap : Tepiz
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 1:13 pm | |
| söyle bakalım alper
en son ne zaman altını ıslattın he de bakem | |
|
| |
artist Moderatör
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 1:21 pm | |
| - ÇENGELLİ İĞNE demiş ki:
- söyle bakalım alper
en son ne zaman altını ıslattın he de bakem 8 yaşında Felandım... o zaman Yer yatagında yatıyorum... sabah Karşı.. sıkışmısım ama uykumda Var yatakdan Kalkana Kadar Dedim Sal Gitsin....işte o zaman... İğrençlikler bana Ait olup her hakkım Saklıdır... =)=) | |
|
| |
ÇENGELLİ İĞNE 100
Puanın : Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 18/04/09 Yaş : 51 Nerden : Eskişehir Lakap : Tepiz
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 1:23 pm | |
| sidkli konumları kötüdür yaw neysem Allah kurtarmış
şimdi sana sorulan soruları okuyamam hasta ve de yaşlı bir kadınım de bakem
araban var mı kaç kardeşsin halan teyzen var mı | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 1:26 pm | |
| yaaa atrizzzzz bnm sorularımada cvp yazzzzzzzzzz | |
|
| |
artist Moderatör
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 11:44 pm | |
| | |
|
| |
artist Moderatör
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Salı Mayıs 26, 2009 11:52 pm | |
| - ÇENGELLİ İĞNE demiş ki:
- sidkli konumları kötüdür yaw neysem Allah kurtarmış
şimdi sana sorulan soruları okuyamam hasta ve de yaşlı bir kadınım de bakem
araban var mı Arabam Yok.. Şöle Yok AsKere Gidip Gelirsem O ZAman ALıcam... AmA Şirketin Arabaları Var SıkınTım Yok... ARaBa Çok Lazım OldukÇA Alıyorum... GelinceDe Peder'i Kandırırsam Bi Araba ALıcam... Gerçi Ona Kalsam Dodge ( DOç ) Al Der.. PAzar Günleride ÇAlış Felan Der... =)=).... Gelince GÜsel Bİşi ALırım....
kaç kardeşsin Bİ taNe Erkek Kardeşim VaR AMa Benden Kalıplı Adı YIlmaz... Geçen Bizim Yiğen Dİyor 7 Yaşında Felan DA ..ALper.. Abi Yılmaz Abine SÖlede Bizde Kalın... Dedim Ulen HÖyt... =)=)=) Ne Abisi... Öle İşte...
halan teyzen var mı Teyzem Bi tane Varda Pek Sıcak Diilim 3-4 Tane Kızı Var Gerçi pekde Tanımam.. Hala Dersen 4 Tane Halam Var... Sağolsun HepSİde Beni BEnde ONları Severim... Her BiRisi Seni Ben Evlendircem... Der... Bide Köydeki EBemde Öle DİYor Bakalım Kimin Elinde Kalırsam... =)=)=) .... Öle ... | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
| Konu: Geri: Haftamızın konuğu ''artist'' Çarş. Mayıs 27, 2009 2:30 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Haftamızın konuğu ''artist'' | |
|