mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Salı Mayıs 26, 2009 2:06 pm | |
| siyah_kız:evet mervemm sorulara başlıyoruzz
gece_prensesi:tmm cnm evet başla
siyah_kız:isim
gece_prensesi:merve
siyah_kız:soy isim
gece_prensesi:..:...
siyah_kız:tmm anladım vermek istemion yani
gece_prensesi:ee devam et çabuk
siyah_kız:sitemizi seviyor musun?
gece_prensesi:evet hemde ç0k
siyah_kız:hayatın nasıl gidiyor:
gece_prensesi:sanane şaka canikom hayatım iyi diyemem çünkü:sınavlar , aşk meşk
siyah_kız:ooo
gece_prensesi:bi yanda sevdiğin bi yanda ailenbi yanda dostlar , bi yanda okul hepsi 1 arada olmuyo anca 3ü birada oluyo haha
siyah_kız:sevdiğin seni seviyor mu ?
gece_prensesi:bilmiyoorum galiba seviyor ama belli etmediği için anlıyamıyom ama sevmediğiin söylüyüü ama gözleri "seni seviyorum " diyoo
siyah_kız:kısaca qєcє pяєηѕєѕi kimdir
gece_prensesi:ben
siyah_kız:süper cevaptı
gece_prensesi:saool
siyah_kız:
gece_prensesi:dewammm ...>>
siyah_kız:neler yaparsın nelerden hoşlanırsın:D
gece_prensesi:neler yaparım ; tv izlerim , PC oynarım dışarı çıkıp gezerim , alış veriş yapma tutkunuyummm sonracıma ders çalışmayı hiç mi hiç sevmem arkilerle takılmayı severim ağlamayı vedee GÜLMEYE BAYILIRIMMMMMMMMMM heh heh heh
gece_prensesi:işte bunlar
siyah_kız:aaa ders çalışmayı kim sevmez ayıp ettin:P
gece_prensesi:salaklar sever şaka bebem
siyah_kız:her nese:P öhöm öhööömm
gece_prensesi:eeeeeeeee
siyah_kız:hangi tür müzik dinlersin ve kimleri genellikle
gece_prensesi:ne tür ; pop , rock , Rap , damar yani farketmez gerekirse türkü bile dinlerim:D kulağıma hoş geln herşeyi yani kilmeri bu aralar ; yusuf güney ,rafet el roman , bide hmm sagopa & kolera
siyah_kız:Hangi yemeklerden hoşlanırsın? bütün deme düşüp bayılırım:P
gece_prensesi:bütün den hoşlanmam zati tatlı şeleri severim mesala pasta , çikolata .. çorboyı sevmem ama annem zorla içiiriyoooo :'( et tavuk felan fazla sevmem sonraaaa salata çok severim vede çok güzel yaprım ayıptır sülemesi:P:O işteee ölee
siyah_kız:acıktın galiba :D
gece_prensesi:yok bee:D
siyah_kız:sevdiğin ve sevmediğin özelliklerin nelerdir?
gece_prensesi:beğendiğim çok dürüsütm , iftira atmam vede laf sokarım ''haha'' *sonraa geçekten kalbim çok temizdir asla kötü düşünmem beğenmediğim ters cvp vermem bide mesala bi arkmi ii bende onunla iiyimidr ama arkim böçle okuldan kaçr benide zorlar kolay ikna olurum
siyah_kız:hedeflerin, ileride yapmayı düşündüğün planladığın şeyler neler
gece_prensesi:polis olmağı istiyorum babam bni destekliyor ama annem istemio o öğrtemen felan olmamı istiyo hanım hanımmcık olmamı istiyoo BÖÖÖÖÖÖÖÖÖö
siyah_kız:inşallah istediğin gibi olur
gece_prensesi:bide şair ve yazar olmak çok istiyorum gerçektennn bunu çok istiyrumm
siyah_kız:inşallah olursun bebem
gece_prensesi:ok
siyah_kız:başarılar seninle
gece_prensesi:saol bebem ee hadi
siyah_kız:bukadarlıq yeter bebem saqol
gece_prensesi:ö.d bebem ne demek >>> HERKEZE ENSEKER FORUMLAR <<< felan işte yaa
En son <siγah мєLєk> tarafından Salı Mayıs 26, 2009 3:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Salı Mayıs 26, 2009 2:18 pm | |
| vay be vay bee :D kim bu güzel cevap veren yavruuuuuu , zekii güzell :P | |
|
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Çarş. Mayıs 27, 2009 12:49 pm | |
| hııh sus kızzzzzzzz | |
|
| |
"๓єгฬє.. Adminstratör
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Paz Mayıs 31, 2009 1:14 pm | |
| Eeeeee yorum yaapn yokmu bşakaaaaaa | |
|
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Çarş. Eyl. 23, 2009 3:06 pm | |
| ben varım bebem süperler :p | |
|
"๓єгฬє.. Adminstratör
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj Perş. Eyl. 24, 2009 10:04 am | |
| saol cnm yaa bi görüşemedkk msndeeeeeee | |
|
| Konu: Geri: Gece_prensesi'yle keyif ve uyuscuk dolu bir ropörtaj C.tesi Eyl. 26, 2009 11:08 am | |
| evet canım yaa | |
|