ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Prenses'den NickLer !!

YazarMesaj
"๓єгฬє..
Adminstratör
Adminstratör
Prenses'den NickLer !! 2-23

Puanın :
Prenses'den NickLer !! Left_bar_bleue900 / 900900 / 900Prenses'den NickLer !! Right_bar_bleue

Prenses'den NickLer !! Empty
MesajKonu: Prenses'den NickLer !!   Prenses'den NickLer !! I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:33 pm

şımaRıqh - uqaLayım isTeiNce laFı koyaRım aMa çHoq haSsaS vE aLıNqaNıM çözeMessiN beNi beN zoR oLaNLaRdaNıM.

HayaLLerimi Yakın ,Resmime Bakıpta AğLamayın Sakın.Bu Bir HatıradırDikkatLi Bakın.Kıymetim Yoksa ''YIRTIP ATIN''...

fizik ile buldum kimya ile çözdüm edebiyat ile sölüyorum seni çok sewiyorum

eskiden...
hayat Çok Başkaydı...
ve Sen...
tüm Hayaller içinde Tek Gerçeğimdin !!!
şimdi ise...
hayat Bambaşka...
ve Sen...
tüm Gerçekler içinde Tek Hayalimsin !!!

Sen piyonsun ben şah.Seni kaybedersem 2 puanım gider,ama sen beni kaybedersen oyun biter

.°•. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SöyLer .•° .•° .•° .•°.

İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE

Ona buna değil ben sadece dalgama bakarım. Gerçekler acıdır! Gerçeğim acıtırım!

Yüz verip adam ettiysem sıfırla çarpar yok ederim...

Umrumda değilsin. Sen benim için mazilerin prensi şimdinin şerfsizisin.

Sevdim onu nedensiz sevmedi beni şerefsiz. Biz kaldırdığımız burnu indirmesini de biliriz...

Ayrılık ölüm gibidir, kesersin bileklerini kesilmez, işte o zaman anlarsın iki kere ölünmez!

Artık ne fark eder birgün çıkıp gelsende... Yanımdan hiç ayrılmayıp hergün beni sevsende... Gökten yıldız indirip yollarıma gül diksende... Benim için öldün artık sen yaşıyorum desende...

Artık senin gibi köpeklere karnım tok. Oyuna devam romeo... Ama artık juliet yok!

Sen bir tek (s)ana güven, kimseye güvenme. Sen bir tek (s)eni sev, kimseleri sevme. (s)'leri (b) yap ama kimseye söyleme.

Tam alışmışken sensizliğe! Döndün geri! Bu dünya sensiz durmuş! Dönmüyor sanki!

gelme bana canin sagolsun,dönme bana yolun acik olsun,ben simdi baska kalplerdedim,buda sana kapak olsun

Durumum Çevrim içi...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Döncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim çevrim dışı...

seVen Ben SEvİLEN sEn Ağlayan BEN aĞlataN YinE SEN!!!

Ne o güzelim ağlıyor musun? Erkek bugün sever yarın bezer... Senin dediğin o leyla mecnun aşkları bu devirde ne gezer.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol. Geldiği zaman boşluk dolduran değil, gittiğinde yeri dolmayan biriyle ol.

Sana gitme diyemedim, gözlerin bende kaldı.Susuz büyür mü hiç çiçek, su sende çiçek bende kaldı.

Şimdi öyle zor ki geriye dönmek. Unutup başkasını sevmek. Hayattan tek bir şey öğrendim çok zormuş sevmek ve sevilmek.

Koptuğu yerde bırak bu masal böyle bitsin! Bir zamanlar her şeyimdin, artık hiçbir şeyimsin!

Hayatıma yeni bir sayfa açtım, içinde sen yoksun. Kalbim hayvanat bahçesi değil ki içnde köpekler olsun...

şimdi uzaktasın benimle değil ben ise yalnızım seninle değil adın kalbimde dilimde değil seni çok sewiyorum elimde değil Smile

....
http://www.ensekerforum.benimforum.org

Prenses'den NickLer !!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» << Prensesden seLam >>
» Prenses'den NickLer !! dewammmmm ..