"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Prenses'den NickLer !! dewammmmm .. Cuma Nis. 03, 2009 3:47 pm | |
| *-*-$ey†an nefreTe sevGiDen daha çok inandı çünkü sevginin sah†esi vardı ama nefretin asla ! ne tuhaf dimi içimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa öNJé aDaM oL SoNRa qéL !
ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr bénimLé oLan hér daiM saqdr tanRım yaqmr yaqdr yéryüZündé pisLik Çok yaLanLaRnda yanLı$ yokTa doqrulr dökürkn dLimdn béndn kötüSü yk içmdé sakLı kaLbé sapLı ok
Seyrederken hayatı en önden kendime sahne buLup oynadım…
BéNy séWMéK için proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H)
A$kın çaLar saaTi (H)
' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé
A$kın Gözü Kör OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır İi SindiriLmémi$ 1 A$k ÜchünJü TékiLLéré Muhtachtır Sevdim seni sanma kalbim yetimdir...Ölsemde yalvarmam aşkım asaletimdir....... takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?!! *Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bilki gerçek sevgiyi ben sende buldum!
*Cicekler bahcesinde gecsede ömrüm senin üstüne gül koklamam gülüm seni koklamak olsada ölüm sen buna degersin be gülüm Daa ßoyun ßiR Karı$ ßéyFéndi oLmaya ÇaLı$ Pé$imdé DoLA$ma oTur DérsiNé çaLışş >>> SévméK My? --> Hiç TatmadıM Yha qüLméK? --> ÇoktaN uNuTTuMYa$amaK Mı? --> ßo$wééR!!a$k Né My? --> ßüYük ßiR yaLan!!MutsuzLuk Mu? --> i$té o ßnm DünyaM SeNi K A L B I M E GöMdÜm Ve SeN Ö L D Ü N ! ! ! KeşKelerLe'''''AcabaLarla'''''bElKilerLe dolu bi hayat benmkisi KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ… dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR нαу нαу ,,ηє ιѕтєяѕєη ѕαу ѕαу ,, вєη¢є ѕєηιη αѕкιη ℓαу ℓαу нα∂ι σgℓυм уαℓℓαн ѕαηα вαу вαу ! FazLa Raad'ım !! RaatSız Eder mi ? Etse Bile ! FArk Edermi ? ♂ + ♀ = ѕєνgιуι тαşıмαк ∂єğιℓ нαѕяєтι çєкмєк zσя...güℓмєуι υиυтмαк ∂єğιℓ αğℓαмαуα αℓışмαк zσя...уαşαмαк ∂єğιℓ özℓєуιρтє göяємємєк zσя bir ERKEGE sadık olmak digerlerine İHANETTİR!!
Aşk damarlarımda gezen bir etki ben aşık olmam benim ki sadece etkiye tepki..!
Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.
Anlamı Yok Doğan Her Güne Lanet ,, Bu Çocuk Sensiz Yapamadı AFFET !
YA DOKUNABILECEK KADAR YAKIN OL YADA UNUTACAK KADAR UZAKK..
SenDeKi HaVa bEnİm BisİkLeTiN TeKeRiNdEdE VaR !! =))
-..|..Seni Sana anlatamam kesin Kafayı YeRsiN..|..
“ qözyaşLarım yüreqine ateş oLarak düşün “ die dua etseydim sende ne yürek kaLırdı .. bnde ne qözyaşı ..
Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın çünkü inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!!
Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya ztn yalan…
««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İçİn asLa uĞra$mAm»»
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Her hayatın bi ağıRlığı vardıR kOÇum,Seninki kaça taRtıyO ..?
biR waRmışş ..Bir YoqmuŞş..BuqüN waRmısh..YaRın yoq oLmuşş..
qeLme..SewMe..aCımA..HisseTme..DEFOLL..!
dewamıdaaa geLcekk ... :D | |
|
mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: Prenses'den NickLer !! dewammmmm .. Paz Nis. 12, 2009 5:51 pm | |
| saol cnm bu çok seker ♂ + ♀ = | |
|
"๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: Prenses'den NickLer !! dewammmmm .. Cuma Mayıs 15, 2009 5:05 pm | |
| ne demek herşey sitem için | |
|