ღ°•.♥.•°ღEn Seqer Forumღ°•.♥.•°ღ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz

AnasayfaGaleriLatest imagesKayıt OlGiriş yap

D€v NiCk Ar$!v!M

3 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :
D€v NiCk Ar$!v!M Left_bar_bleue900 / 900900 / 900D€v NiCk Ar$!v!M Right_bar_bleue

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:38 pm

.... forumuna eklediğim nick arşimi sizinlede paylaşıyorum şekercikler ❤ 👅
Buyrun size istemediğiniz kadar çok nick :albino:
Başlıyorum...

ßisDé nuMaRa ßoL RahaT oL KénDini KasMa !!

SonDunuS,,KorKtuNus,,siS yOqtuNus !!

Pas wéR,şuT çéK,KaLéyé aßaN,,AmaN yıKıLma ROCK ßaßaN !!,,

D€v NiCk Ar$!v!M Cat7

Ph*içLiq yaPanı aFFedmeK yOq,eTraFta uÇan akßaßaLar çOq ..

qÖsLériMi aÇsamDa séN ÇıqsAn kaR$ımA qéL ßénY aZadéD kayßoLdum kaRanLıqTA !!

Hér aCınıN ßir ßédéLy waR !!

D€v NiCk Ar$!v!M Cat7Kapı$ kaPı$ a$qq TéyyyH xD xD

SusTum…Kimsé anLamıoR !!

RuhuNu kıRıtaN viCdanNı kıwRaK,,SıRıtaN kaRakédiLer.. xD

YüRéim ‘’SEN’’ dié ataRkéN qéL !!

öyLé ßir aNda qéLqié waZqéçLmés oLsuN !!

D€v NiCk Ar$!v!M Cat7

İnSanLAr yaPıo héß roL KötüLér aLıo héß yoL xD

..' muTlu oLmaq éLimDé déğiL haNii ßaNa söz véRmişTin sözüNü tutamaDın alÇak sewimLiLiğini unuTamaDım..!!

SéwéN qÖsdéN dü$érMii ..?!!

En son FooDeN tarafından Cuma Nis. 03, 2009 10:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :
D€v NiCk Ar$!v!M Left_bar_bleue900 / 900900 / 900D€v NiCk Ar$!v!M Right_bar_bleue

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:38 pm

ßiri qiDéR ßiri qéLiR hayat heß ßöLéDir .. wéDaLar koysaDa ßzn qitmék qérékir.. méséLé ßékLéméktir.. méséLé özLéméktir..

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

Kapattım tüm sayfaLarı.. yazıLanLarın $aitLiinDé

qéLécéksén wér éLini , séwécéksén wér kaLißini ..

Kim siLéßiLir ki séni écéLDén ßa$ka ..? ßu ömür ßoyu süréßiLecék a$kLa.. wé qözümDé séni annatan ßi kaç DamLa ya$La ..

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

qözLérim kör oLsun qörmiim kimséLéri .. né séni i né hayatı .. ya$amaktan kopıyım kimséLéri aLmıyım kaLßimé .. içimDéki séni tamamén atıyım yüréğimDén .. sénsiz kaLıyım .. öncéDén oLduğum qißi mutLu oLıyım ..

qözya$Larım kurusun akmasın ßi Daha .. qörmiyéyim kimséyi .. qörmésin kimsé ßéni .. yakmasın kimsé kaLßimi .. séwmiyim ßi Daha ..

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

hayaLLérDé ya$aDım sény .. hayaLLérDé séwDim ..

ya$amıyorum ama hayattayım .. wé o kaDar qüçLü ki istéyim öLméméktén korkuorum ..

haykırsam dünyaya annamazLar DérDimi ..!

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....

hér qünün sonunDa ßirikir yokLuğunun tortusu ...

artık atma kaLßim ßén öLümü özLéDim ...

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

ßi qün qéLécek o qün ßén oLmayacağım .. ßiL ki séni ararkén kayßoLmuş oLacağım ..

ßi qéLiméyé ßi anLam yükLéDiğimDé sana sésLénécéğim ..!

KanamaLı yaraLarım sén kokuyor .. sésLi ßi harf qißisin .. ßénsé ünsüzLüğümLé ßaşßaşayım ..

D€v NiCk Ar$!v!M Bee

hiç ßi sawa$ kaLßinLé wérdiğin sawa$ kaDar acı oLamaz ..!
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:43 pm

[c=11]·$0,37|͇̿C͇̿*̿ ͇̿|·0ѕιуαнıη zιη∂αη σℓѕυη вєуαz αу∂ıηℓıк нєякєѕє ηαѕιρ σℓмαz вєşιктαş'ℓıℓıк·$0,37|͇̿C͇̿*̿ ͇̿|·0[/c=12]

√ Elimde Artik Herşey Siliyorum Dünü. Lanet Ediyorum Geçmişe Yaşıyorum ßugünü.

√ a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!

√ Beterin beteri vardır.Iyilik et,sana kârdır .! BütüN dünya senin ølsa unutma yerin mezardır !

sєутαиıи тєк güиαнı мєℓєgє σℓαи αşкıумış...:

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..
ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya
éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD..!
' séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz
D€v NiCk Ar$!v!M Oczko
né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

iStediğimi verin tøzLu rAfLarImdA ge¢mi$im yAnar ßenim gözLerim daLar derin ßenim hisLerim ßöyLedir yerLi yersiz söyLenir sözLerin ßana ßi simgedir i¢imde mimLenir
GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza jilet attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara,her Kuytu köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah'a degiL Tüm aLLah'sızLara..! Günahkar SokakLarın tövbekar DelikanLısı
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !
ßëDëñîM |{å®️åñ£ı|{£å®️Då ø£åñ §ëñ§îZ£îğë ®️µ]¬[µM §åñå åî±
NØk†ayı kØyduğum æN N£ S£nd£n ßir £S£r N£d£ ߣnd£n ßir iz kæLæjæk . . ..
Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum..
Sanma ßiLékLér!mdék! jiLét kéSigi 10Lar aŞkImIzIn bédéLi 10Lar zaLim!n diŞ !zLer!
Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm ..
ÇıKaR YoL hAnGiSi?SeVmEk Mi SeViLmEk Mi,SaRhOşLuK mU İçKi Mi,AnLaMaDıM GiTTİ..ÇıKaR YoL HaNgİsİ ?SeN mİ SeNsİzLiK mİ,YaŞaMaK mI öLmEk Mi???
Emek VeR, KuLAK VeR, BiLGİ VeR, BoRÇ VeR; AmA BoS VeRME! İYİYİ ArA, GÜzELİ ArA, DOĞRUYU ArA; AmA KuSUR ArAmA!
Hî¢ VaraMaDIM FarkIña, Dû$ûñMëDîM kî ¥arIñI UZagI ta$I¥aMaDIM, $îMDî ¢ëkî¥øruM îstë kahrIñIYëñî acILar ta$I¥øruM, DûñDë kaLañ gôZ ¥a$LarIñI.MutLuLugu satI¥øruM ZararIña, kaLDIr ûstûMDëñ Par¢aLa¥añ ø ßakI$LarIñi
CeSarE†imiN ßi††iĞi yErdE £SaRe†iM ßa$Lar
S£wdamızın adı B£rrak Sonu toprak dön£n aLçak oLSun ..§£nd£n ßæ§kæ§I yæLæn §£nd£n §onræ§I öLüm , §£nd£n qayrI§Ina yokum !
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:44 pm

Kokunuda aL qıderken YaraLarımı TuzLama Madem..arkana bakma qıderken Hıc sevmedım Zaten..

Kalbi hacize verdim oysa borçlu sendin...

Tarihin sayfa aralarına kırmızı gülümü çoktan koydum...

Sen çıtırsın en basitinden kırılırsın.

Seen bnm düsmaniim diiLsn, arkim’de diiLsn … kısaca: umrumda diiLsn xP

dün beni seviodun…buqün onu seviosun…yrn kimi sevceksn?? xP

Ödünç MeLek KanatLarımLa uçarken ben... ELimi tut Korkarm dü$mekten..

yoHkmu iÇinDé biRaz Pi$manLık guRur mu öFké mi a$k Mı K!m ßu suSan yaßancı...D€v NiCk Ar$!v!M Hummbh7

niceleri qeldi,neler istediler;sonunda dünyayı bırakıp gittiler; sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi qidenlerde hep senin qibiydiler ...

FazLa Raad'ım.!! RaatSız Eder mi ? Etse Bile.! FArk Edermi ?

insanı ya$atan hayalleri..öldürense qerçéKLéri...

MasaL ßiTer aLayına qideR, ßen orTam qızı deiL ANNEM'in kızıyım $eqLim yeTer... D€v NiCk Ar$!v!M Lollypopfx8ut1

kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar ! haDe BB :/D€v NiCk Ar$!v!M 8ca59e020a94b108b6b535byt5

Gidiyorum demeden gidisim varya süperdi, o surat ifaden görüLmeye değerdi.. xDD€v NiCk Ar$!v!M B3b4e46f21f040a62b4cf5cgs6

Yetişemediysen El Salla!!!.D€v NiCk Ar$!v!M Aabc9b88933746497868f6bmh9
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:44 pm

heR qidi$in biR diriLi$ oLsaydı bu kaLp hiC sevmemi$ oLuRdu we seNiNLe qeCeN heR 1 saNiye yaLaN..!!

ne oLuRsaN oL qeLme mewLaNa deqiLim ßeNi qeRme..!!
ßenim hayrım var! Ama aynım yoq ! kayqım var ama kayßım yoq Sana saygım var ama Tahammülüm yoq

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566
Seviyorsan Seviyorsundur AMA' sı oLmaz Bu işin.. ÜsteLik Bir Cümlede AMA Varsa Bir Önceki Yargının Hiç Bir Hükmü Yoktur Artık...

BnDEn YeNİ Bİr BEn BEkLiYOrSan HaTaLıSın...

qiTmé n'Olr qiTmé iTrZlar éLmdé Déİl YaLNzm Yalnz YanLIzkLAr éLmdé Déil

TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN...
Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN...!!!!...

beni tanıyan bilir..bilen anlar..anlayan susar..!! anlamayan uzarr...!!!

GiTméYédé ßiLrm .. GiTméYidé ßiLrm

heP bhen sobeLenıyor heP bhen eLenıyorum qiDin arTıqh baSımdanh bhn oynamıyorum !

s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..<<

siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım..we..pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz.. HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır .. !!

aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566

۰۪۪۫۫B۰۰۪۪۫۫I۪۫۰۰۪۪۫R۪۫۰۰۪۪۫۫T۰۰۪۪۫۫A۪۫۰۰۪۪۫۫ N۪۫۰۰ ۪۪۫۫E۪۫۰۰۪۪۫۫M۪۫۰۰۪۪۫۫S۪۫۰۰۪۪۫I۪۫۰۰۪۪۫۫N

syLe cNm seFqüLüm hyaT biZe oyuN oyNuoR oLabiLüRmi ??

ỳapıℓαи ві çّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hiçві şєỳi μиμτмαм..."

๑۩۞۩๑ یэи вeиiм koяdựqựмựм, тựтάмάdıqıм qσzұάیıм… ๑۩۞۩๑

Iyi bi insan sen..iyi bir sevqili sen..Tatlı olan yine sen..qüzel oLan ah kahReTsınKi O bnM

٠•●«۰SeN BeNiM KöRDüĞüMüMüM;TuTamadıımM göSyAşımSınNn..ҳ̸Ҳ̸ҳ۰ Ǻ

گ Қ ι м گ ẽ ή ί گ ẽ υ ί γ σ ґ ự м ۰ҳ̸Ҳ̸ҳ٠»●•۰•

' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) γђλ..! ßi..! S.q†iя..! qi†..!

Her YağmuR YağdığındA GözLeriN Hep AkLımdA.. Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara..

Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!

●●●αякαηα ∂öη νє єтяαƒıηα göя∂üğüη нєяşєуι ѕαηα ƒє∂α є∂євιℓιяιм αмα ѕαкıη αуηαуα вαкмα çüηкü σя∂α göя∂üğüηü αѕℓα..!!●●●

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм, νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ, çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

Seni kaybetmemekte kararLıyım. Kararlarımda ısrarlıyım. Israrlarımda inatçıyım. İnatlarımdan da VAZGEÇMEM...

SeverSem 1 keRe SeveRim, SöyleRsem 1 keRe SöyleRim,EgeR Beni 1 Gün TeRk EderSen,seNi Bir KaLemDe SileRim!!

§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr BÎrdé §én Vãr§In ΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr Gû¢Lû!!..

ßna dediin zmn bu yaLan biLe oLsa bu yaLanı dünyanın bütün gerçekLerine deişmeye hazırım..!!!

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566

Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Var!!!

Aşıkım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum…

๒єภ รєภรเzlเﻮเภ เקเภเ ς๏кtคภ ςєкtเ๓!!...

OLmuyor göz yaşıNın déqmediği bahçédé aşK yétişmioR!!

SöyLéyécék çok sözM vrdı hépsi yarım kaLdı nélér ummuştuM hayaTTn bak élLimde né kaLdı??

Hasrét hiÇ ÇéKLmior bu souk gécéLérdE ..SéNsz hÇ yaşamdm kié bu kahpé boŞ şéhrDé..x(

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566
ÖzüR dilérm bugn çkıyruM hayadıNdan Korkma kapıyı ç0k sért kapatmam..bizM gbi oLmasn yépyni hayaLLéRn muTsZ oLma SAKIN aqLama!!

öss'yi çıkaranın,soruları hazırlayanın,3saat werenin,5şık koyanın,tek doru cwp koyanın,o milli eitim bakanınıın qösLükLerine caM oLymm

alem aşıq oLuOO sonRa aLkoLiqq B3n kenDimee aşıım hemDe pLatoniqq

KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmas..

1 DiLék Tut 1 $iir Yas ßna. Hayatımı Yas. Yas Ky 1 Oyun ßozan OLmadıqımy Oyunun ßozuk OLduqu Anna$ıLsın..!

Hic1$é SöLémé Hic1$é Yapma. Nédén Mi? Cünkü ßén ÖLé Yapıorum..!

Hani hérkés dér ya iLérdé ßunLarı hatırLayıp qüLécéksin,, dié ßir ték ßu doqruymu$.. $imdi sana qüLüp qéçiyorum.!! " MutLuyum " ordan anLadım.!!!

nasıldır geceleri aşk şarkıları dinleyip bunalıma girmek bilirmisin o 4 duvar arasında bi sen bide sigaran

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566
Melekler ağLamaya mecburdur tıpkı seviLmeye Laik oLdugu gibi...

||" wodeFonê Nê demî$ >> aNı ya$a.. xD

hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRoma.düZéLebiLmeq iÇin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma.

Aşk yaz boşluk bırak.. Bırak öyle kalsın...

$éкéя ßιѕнє(●-●) , qüѕєℓ ßιѕнє (●-●) , тαтℓı ßιѕнє(●-●) αѕι ßιѕнє (●-●) , уσк ßöℓє ßιѕнє [●.●]

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566

qöSe baTmak iÇİn doqmŞum Neden SıRadan oLmaya çalIşıymqie..

| | tık tık tık .!! | kiM 0 | ßén a$k ac kaPıyı | Yha ßi siqDir qit |

Okulunuzdan Çokmu Bıktınız ? Ögrenci Olmaktan Çok mu Sıkıldınız ? Ozaman "Bitsin Bu Çile" yazıp 9066ya gönderin "Nah Biter" Melodisi Cebinize Gelsin…

GösLerde yash yoqsa ruh gökkuşaına sahip oLamas!..

siLeMiyoRsan kaRaLayacaksın..! kağıda yazMaYa sonDan başLayamıyoRSan başTan yazacaKsıN..!

düNyada biriNi choK séVécéKséM o béNim uqrunDa öléCeqiM ki$i oLaCaK.!

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın…Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!

D€v NiCk Ar$!v!M Kao566

kiMe dOkunuR eLLeriM Kimİ gÖrüR göSleriM öLüm çıKar karŞımA yiNé SEN deriM..
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:45 pm

qeLen qiden ßeni yoRmaz ßiTen biŞey ßana k0ymaz...!

Şimdi qitSem k0ymaz ki...kaLsam neye yaRaR ki...saNa aŞk hiç yakıŞmadı...ßen yakıŞtıRamam ki... D€v NiCk Ar$!v!M 1043_tease_1

aŞk nasıL iki kiŞiLiq qöz qöRe qöRe deLiLik...hani hayaT müŞteRekti üzünTü nie Teq kiŞiLiq..? D€v NiCk Ar$!v!M 15306_confused1_1

Ne unuTacaq kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0q sevdim

SiLmeye çaLıştıkça daHa ç0q akLımdaSn...!!D€v NiCk Ar$!v!M Icon_sorry

qeLdiin zaman b0şLuq doLduRan deıL..qiTTiqin zaman yeRi doLduRuLmayan oL..!!

İstisna ßenSem Kaide ßozuLuR...D€v NiCk Ar$!v!M Gleam

unuTTum dedim yaLan ! asLında hiç çıKmaz akLımdan ! !D€v NiCk Ar$!v!M Imgcray

Sen düŞünüRsün ßen uyquLaRım iŞte faRkımız ßu D€v NiCk Ar$!v!M Smile

Kendimi sıRadan ßi saaT oLaRaq qöRüoRm ...zaManın kendiSym sadece qeçioRm...D€v NiCk Ar$!v!M Dans

' haLa ßenimLe oLmana Rağmen ßaŞtan beRi yaLnızım ' .... D€v NiCk Ar$!v!M 15306_girl_cray_1

Söz veRmeq q*t veRmeye ßenzemeS...D€v NiCk Ar$!v!M Yahoo

ßana Hava atıcakSın die Kendini kaSma damaRındaki kaNın biLe ßana haSta...D€v NiCk Ar$!v!M 119

Sevdim Seni nedenSiz...sevmedin ßeni şeRefSiz ama biz kaLdıRdıımz q*tü indiRmesinide biLiRiz..!! D€v NiCk Ar$!v!M Img-wink

ŞüpheciLiiimin seßeßi inSanLaR..ya da inSan oLup inSanLıq dıŞı RoL yapanLaR !D€v NiCk Ar$!v!M 1043_unsure_1

Seni taRtaR öLçeRim..Hafif qeLiRsen yoL veRiRim..ama ağıR ßaSaRsan kaLßimi..!D€v NiCk Ar$!v!M Hug2

değeRsizLiine veRdiim değeRden uTanıoRm...D€v NiCk Ar$!v!M Tongues

kapRisLeRini daHa ne kadaR çekicem..? demeq daLqa qeçTin qüLmekTen öLücem...ßen Seni hiç sevemdim peKi ßuna ne dicen...?? D€v NiCk Ar$!v!M Img-hysterical

vaRLıığm hiSSediLmeye ßiLiR ama...y0kLuğm k0yaR...
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:45 pm

' GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..!

' NéFréd Vé Acının 1Lé$imiyim ßén. **Lamak FéLséFém ÖLdürmék EqLéncém..!D€v NiCk Ar$!v!M Yahoo

' Hayatımdan Gidén Tüm ErkékLéré Té$ékkür Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..!D€v NiCk Ar$!v!M 15306_giveup_1

' Kimsé Karı$masın Daa Cocuqum ßén..!

' TopLa Önümé Attıqın ßozuk SözLéri ßén ßunLardan Annamam..!

' Kaßré Gömsén ßény Kac Liradır KéFaLétin..?

' Hayad ßénim Hayadım Hérkés Dostum OLamas. A$ka GéLincé 1DéFa OLdum 1Daha OLmaz..!

' Gözümü ßoyamaya CaLı$ma oLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk..!

' ßén Tükürdüqümü YaLasaydım $u Anda Yanımda Cok Köpék OLurdu..!

' N Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak..?D€v NiCk Ar$!v!M Imgcray

Senin şimdiyé Dek Yaptıqın En ii séy Kaybétméq..!!

' 1... 2... <3... Zaman ßiddy ßuuuum..!D€v NiCk Ar$!v!M Icon_sorry

' ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié..?

' Takma Masumiét Maskéni ßén ßu YaLanLara Kanmam..!D€v NiCk Ar$!v!M 1043_tease_1

' Sana Git Diémém Ama KaL Démék Dé GéLmior İcimdén..!D€v NiCk Ar$!v!M Biggrin

' Yétémiorum Kéndi Kéndimé, İhtiacım Var Sana...D€v NiCk Ar$!v!M Icon_sorry

' KaLßimi GöréßiLsédin ßiLirdin Hér$éin KayßoLmadıqını..

' KraLına YoL Vérén Soytarısını Mı Dü$üncék..?D€v NiCk Ar$!v!M Img-hysterical

' Daa Onsuz 1 Hayad ßiLé HayaL Edémiosun Péki Ona NasıL Véda Edicéxin?D€v NiCk Ar$!v!M 15306_confused1_1

' I$ıkLarı Kapatıp GözLérini 4 Acınca MutLu Mu OLdun SaLak.!?D€v NiCk Ar$!v!M Gri_gulen

' KaLßimi YanakLarımın CoqraFyasına Gömüorum...D€v NiCk Ar$!v!M Img-blush2

' ßén TamamıyLa İnsan Gißi Görünmék Üzéré TamamLanmı$ 1 Ruh Numunésiyim..!D€v NiCk Ar$!v!M Hi

'Narkoz ALmıs Gibi Hissettiqimdén Beri Attıqım HéR adım Sénkronizé..'D€v NiCk Ar$!v!M 1043_wacko_1

' A$k Oyununu Son OyNadıqım $eytanDı O da ßeNi GünahLaRına SaTTı...D€v NiCk Ar$!v!M Dans

' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..!

' Gözya$Larını SiLéßiLécéin Ték Yér ELinin Térsi. Akmasın Gözya$Ların. IsLanmasın N GözLérin N Dé ELinin Térsi...D€v NiCk Ar$!v!M Hug2
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:46 pm

ben şahadet ederim ki; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin!ve senden sonra hiç kimse hiçbir dilde anlamadı beni...

>>>>>

“bana müsade, sana rast gelsin” budur hikayemiz...
>>>>>

sussam yalnızlık, konuşsam ayrılık, dönsem yıkılış, dönmesem yok oluş…
>>>>

şimdi ben susuyorum, yalnızlığa talip.. sende sus bana sus ki, bir daha ölmeyeyim..
>>>>

Ardımda kanlı cam kırıkları ve ıslak hüzünlerde büyütülmüş o kadar ayrılığım var ki, suskunluğuma kilitlediğim...
>>>>

Öylesine sahipsiz....
>>>>
İşte bütün umutlara havlu attım gidiyorum...

>>>>
İçimde geç kalmışlığın çaresizliği çocuklar gibi ağlıyorum...
>>>>

Bu gece; kırılgan düşlerimin koynunda sabahlayacağım...
>>>>

Tenimde susuzluktan kurumuş, elbiseleri yırtılmış, öfke kanamalı aşk sözcükleri kazılı...
>>>>

Aşkı bana anlatmayın aşksızlığı yaşadım aşk kokulu bulutlarda…
>>>>

Ve gel gör ki her damla gözyaşımda yine seni arıyorum...
>>>>

gelen gider, makbulüdür kısası ziyaretin…

D€v NiCk Ar$!v!M Dogrun

öLüм öиcєsi yorguиLuк vαr gözLєriмdє?.göLgєм вiLє вoğмαк içiи fırsαт кoLLuyor
--------

Siz entel dantel işlerle uğraşırken biz arka sokaklarda racon kesiyorduk
--------

Seviyorsan yanımda kal sevmiyorsan ufaktan ufaktan yol al
--------

Hачатιи Ѕоиυиа 5 каLа , GэL Dэŝэм • Gэl¡я міѕіŋ???
--------

HaYaTıMıN GeRÇeK öYKüLeRiNe aYRıLaN Bi FiLMiN SouNTraCkiNdeiM.. ÖyLe BiR aN YaŞaDıMKi CeNNeTiDe HiSSeTTiM CeHeNNeMiDe...

-------

Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:46 pm

dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq

D€v NiCk Ar$!v!M 1

<<<<

SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........

D€v NiCk Ar$!v!M 1

<<<<

aLoNe DaNcEr PuPpEt

D€v NiCk Ar$!v!M 1
<<<<

╔╗♥️

║║╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣
╚═╩═╩═╩═╝
<<<<

coca cola reklamlarındaki penguen gibisin.Dört kapak versem gelir misin ?..

<<<<
]♣️▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒♣️

.......DÜş pé$indeySén düŞ pé$imé...

D€v NiCk Ar$!v!M 1
<<<<

**Nikahına beni de çağır Asuman istersen yaparım sana pansuman bu adam kim diye soran olursa dersin sıvacı Osmannnn :d:d:d

D€v NiCk Ar$!v!M 1
<<<<

ºº¢ığLığım boğâzımı késti, kânâ(yâ)mâDım

-dé hâLindéyim âcıLârın.º
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:47 pm

çhokta tınNN triBüne WıNN WıNN...!D€v NiCk Ar$!v!M 06

2 dK DeliKanLı oLun PaRaSı NeYSe VeRiRiMD€v NiCk Ar$!v!M TATLIASKIM2

ßu мuduя ßaηa яєωa qöяdüğüη ?! кiмSєLєя вiLмєS, ßu ßiя кöяdüğüм !

€limde Bir Kitap Sayfası İsTe Hayat, Tek Tek Çeviriyorum Hepsi Bayat..!!

$uursuz ßéyinLérinizdéki,qércéği unutmu$ hayaLLérinizé ßi tükürükté ßén atıyorum

SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR.!!!

Beni Kimin NeReSiNe taKtĞı öNELi AsıL öNeMLi OlAn bnm KiMi nEReMe tAkTıĞıM D€v NiCk Ar$!v!M TATLIIIIIIIIIII6

[size=12]HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... !
ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ... !

insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !!..

SırıtıYorUM yüsüNüze nefretiMle

[size=9]ĐokunuŁmâmış ĐüşŁérim
Vârdı ßénim Кimséyé §öyŁémédiqim ..
Vé Кimsénin ßozmâsına Ĭzin Vérmédiqim ĐüşŁérim Vârdı .. Ĭçindé §én 0Łân Ẵmâ
§énin ßiŁé ßiŁmédiqin, ĐokunuŁmâmış, КirŁétiŁmémiş , ßozuŁmâmış ĐüşŁérim Vârdı.
ßéni ßu Кâdâr MutŁu Єdén 0nŁârdı ..

Ήéя Кâяéѕi
گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм.
Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!

Hep böyleydin sen..Ruh çatlağıdan binbir renk sızıyor yine..

D€v NiCk Ar$!v!M 375032l0ju6xopga

Kendi Ellerimle Çizdiğim Bir Ayrılık Tablosuna ...
Çaresiz ''Çare''Lerimi Sığdırmak
Ve Bir Türlü Tüketemediğim Sensizliğin
Mürekkebini Uğrunda Harcamak Mıdır Aşk..?

İçtiqim biraydı hayalin

Yakar bir siqara biterim ..! Dumanında yitip qiderim ..

Yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüdüm
GöLge gibi bedensiz bir hayata büründüm
İnsan yüzü görmeyen bir diyara sürüLdüm
Yarını hiç biLmeyen bir dündüm bir bugündüm
Hayat çok güzeLdi durduk yere üzüLdüm
Her doğum günümde neden bir yaş küçüLdüm?

Sen benim eksik yanımsın.. . eksiLen yanım.. şizofren yaLnısLığım

Senden Korkum Olmasa Kurşunu Kafama Ellerim Hediye Alır ...
Anlaman Zor ya " Neyse " Ahım Gider.Vahım Kalır ...

[/size]
[/size]
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:47 pm

héRkés inSanLıqı déqi$tirméyé çaLı$ıyor kimSé kéndini déqi$tiRméyi akLındaN qéciRmiorR..!

baSit biR inSan zaManı nasıL öLdürceeNi déqéRLi biR inSaN da naSıL kazaNcaqıNı düşüNüR.!

biR buqüN iKi yaRıNa bédéL qiBi.!

héR i$te biR hayır héR hayırDa bir dé $éR yatılıdıR..!!

yalnız kaLmak biR ilaç mıDır_?yoKsa hastaLıqın Ta keNdisi Mi_?

séNi sévMénin ucunDa öLüm oLsa öLüMé ko$arak qidéRimM..!

ßir hayat çizdim kndime, hapsettim kendimi içine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa, bu gürültü nie ?

hér$éyiN biR sonu vaRdır.. i$té bu Da séNin soNunDuR..!

diLim özqüR buqüN hérkéSi kırabiLirm hak VéR..né hisséTTiqiMi buLamaDm haLa biR yanım 'céK qiT' biR yanım 'kaL' déR..!!

buRda etiKet geçmeZZz. ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar,buRası "Türkiye" YoqqH öyHLe! D€v NiCk Ar$!v!M Yes8sl

değiLim siZin qiBi oLmamDa qökDéLenLerDéN tüküRüCém suraTınıZa aLayIna x)

baZén kaDéRi beLirLér yaZı yaDa tuRa. . D€v NiCk Ar$!v!M Sarcastic_hand

giderim bu diyardan yüreim bana kalmışsa... (!)

Bilip söyledikleriniz yasadıklarımı ifade etmez.. D€v NiCk Ar$!v!M Fart

Ya$amayI çok seviyorum, bana bula$mayan herkesi de çok seviyorum =]

kırSanDa birÇok kéZ kaLbimi faRkeDér mİ séRseRy ?D€v NiCk Ar$!v!M Cry2

inSan oğLu naNkördüR değer weRmez kimseye .,bende inSan'm sonuçta fasLasıNı bekLeme . .D€v NiCk Ar$!v!M Sarcastic_hand

Oyunun adı aşk,kan ve gül -
Sen katilsin bense maktül -
Çek hançerini son kez öp ve beni öldür..*

kaLßine zorLa öqreTemessin yaßancı *2 keLime [ ! ] D€v NiCk Ar$!v!M 3

né oLDum deme ne oLCamDa déMe . . ne oLuyo naaNn Dé.) ehuhueh xD

no paniC, no heyCan, béN koyCam séN susJan xDD€v NiCk Ar$!v!M Sarcastic_hand

Kendi mutLu dünYamda muDsuz yaSıOm ben...

Benim iLgileNmeDikleRim Sizin PeşiNden KoştuklaRınızdır. . Alayına Y.O.L xD

CeHenneM boş. . . BüTün ŞeyTanlaR buRda x)

kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé,D€v NiCk Ar$!v!M Holmes
çöZüm senDé cNm
zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ?

*taNrı hepiNize birer yüz weRmi$..
ama siz oNu ba$ka yüZLere çeviriy0rsunuZ.

ÇizGiLere BaSmaDan YürüYen inSanLarDAnım.

İtLe köpekLe uğraşıcak vaktim olsaydı
veteriner olur
inSan qißi qöRünen haywanLarı
tedavı ederd*m..

tanrı DeiLim ama taPanLar war.
cahiL DeiLim ama sewmeyi biLmeyişLerim war.
meGaLoMan DeiLim ama BÜYÜLEYİCİ bi béN vaR..

- aRTiSt mi??.
DeiLim ama ''muhte$em oLMAK'' kanımda war...^^

dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa taBi yüReğİn vaRsa.

ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...

basTım mühRü göRecek gününü xD

umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x)))

Beni Seviyo Musun Dedim,Ölesiye,Dedi İspatla,dedim,Gitti öldü ENAYİ ( asdassdas )

senİ sevioRum saNa taPioRum . . saLaq şaKa yapioRum x)

TakLitLErimden Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x)))

DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım

kRaLına yoL veRén aDam soYTaRısınImI düşünEcek.

paRçaLaRı kayBoLmuşh puZzLé giBisinİz.kimİnİziN kaLBi,kimİnİziN ruHu,kimİnİziN,kimİnİziN beynİ yoK =))

seN dü$ünürsün, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu! D€v NiCk Ar$!v!M Fancy

Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar. Sus ve itaat et!

benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD

boşvEr benİ aLdıRma - bEn söylErim takıLma ! aŞk deniLEn meYdanDa görüŞürüs nasıLsa x))

saNma Ki peK de maSum,öyLE büyüK konUŞma,aşK dedİğin o yoSma - takaR boYnuna taSma.D€v NiCk Ar$!v!M Wub

qİt dedİm sAna giTmedin - biTTi dedİm anLamadIn - yaPıştın baNa çıkmıYoRsun,senLe bu dünYa bİr kabUs.
aşkInız maRkaLaRLa endexLi 2oo8 modéL yüRek kaÇ
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:48 pm

кιммιş вαηα кαяşı çıкαη ¢єzα кσуυρ єηgєℓ σℓαη göηüℓ ƒєямαη ∂ιηℓємιуσя ναя мı ιнтιяαzı σℓαη !!!
ÖŁüм ѕıcáк кáяsıŁıуоя βέиi.! Sáикі έŁvέđà điyέсέģiм siмđi...>>
♥️ ...вєη αѕℓα αğℓαмαм ∂єуιρ нєя gє¢є уαтαğα уαттığıη∂α αкℓıηα σ gєℓιρ gözüη∂єη ιкι ∂αмℓα уαş ѕüzüℓüуσяѕα єğєя υтαηçℓα ιşтє σ zαмαη αşıкѕıη ∂ємєктιя...♥️

єℓєşтιямє вєηι вєgєη∂ıуѕєη тαктıя єт.. нσşυηα gιтмιуσмυуυм кαƒαηα тαкмα ѕ●ктιяєт..

D€v NiCk Ar$!v!M Smile

^ Meğer herkez tanışıyormuş mutlaka gerçeğin ta kendisiyle..insan bunada alşıyormuş,dayanıyormuş tüm gücüyle...^

Hepinizden Uzakta KaLmak..
SaLakLıkLarınızı Uzaktan İzLemek..
O Kadar EğLenceLi ki.!
Sizsiz Hayat O Kadar GüzeL ki.! D€v NiCk Ar$!v!M Thpicachoo

^beni kimler sorduysa sizi görüp , gülüp gitti dyin...

Ufak Tefek İnsancıkların,Kalın Kafalarının İçindeki Minik Beyinleriyle Ürettikleri Basit Eleştirileri Görmücek Kadar Körüm!Duymucak Kadar Sağırım Eleştirsene
Gören??
Duyan??
Sizi Takmak Mı ?? Ahaha Düşünce Kirliliğisiniz,Alaylı Gülüşlerimin Nedenisiniz

╔╗ ♡
║║╔═╦╦╦═╗
║╚╣║║║║╩╣
╚═╩═╩═╩═╝ ѕєηLє чσℓ∂αη çıктı qöηLüм

Ölüm gerçekse yaşam yalanmı ??
Yaşadıklarımızın yalanının farkında olsakta olmasakta,
Hüsranla yaşayanların kefaretini kim ödeyecek ?
Bizlere hesap verilmesi gerek !

Kendime zarar verdim acı duymadım.
2 karar verdim ama başaramadım.
Birisi ölmekti bocaladım olmadı.
Birisi yaşamaktı yaşayamadım

Rengarenk tonLarda perdeLerLe
örttüm geceyi artık gece de rengarenk

adımı tükürün azınızdan çiğnediğinz yeter !
Nefret ettim bazınızdan,dostum düşmanımdan beter. D€v NiCk Ar$!v!M Wink
Kmse kusura bakmasn,ynımda kmse kaLmasın
we kmsede surat asmasın, Lan sen arkadasmısn ?

Bir meLek kaydı qözLerimden ..
Benim meLek oLduğuna inanmak isdediğim asLnda hç oLmamş Bir meLek ..
Bir düş qördüm ...
düşLerde yaşanır bir aşk yarattım.
Düş bitti,qözLerim qerçeğe uyandı !!
Bir aşk çizdim,senary0su Bana ait !!
ParçaLandı düşüp qösLermden ..
Ben yapbozLarda kayboLdum !!!
Şimdi bir umut yanar qözLerimde seni unutmaya dair qerçek aşkı yaşayabiLmeye dair ...

*

beni bitiren
dünyanın içindeki hayat
hayatın içindeki zaman
zamanın içindeki ben !

bi kaç tüp mutLuLuk ekLedim damarıma.artık mutLu oLucam. ^^oLmaLıyım..'

qüzeL qünLükLerim vaRdı..
ve birde günLükLerim kadar qüzeL OLmayan günLerim..

*yaLanLarDa
kayBoLmuşLuk var
Bu ara herkesDe..

geçmişim hüzün..

İsтєdiκLєяiм Чαиıмdα İsтємєdiκLєяiм ЧoLuиdα.!

bu dşlerim olmadı içmde bi sızı.
kurulucak haaller için artı bide kaygı wardı,
ben bu karanlıkta bak göüzümü kapadım ahir.
canımı yaktı acaib we ütopikti bu zehir.!!

*нiÇ iÇmeDiğim
iLk Siqara ve DumanıyLa
uÇaCağım(!)

Yalnızım yapayalnız hayat yolunda belki arkamdan gelenler var ama bakmazlar bana ; beni güldürün ama ağlarım ben,bedenim alışmış ne de olsa. . .

HerKes qenDi TreNine Binmi$ Çuf.Çuflanıo. |
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:48 pm

“ Tırnak etten kopar ama sadece et acır…
Ve biliyor musun?
Can, hem tırnak kopunca acır, hem de yerine yenisi gelirken.

Artık acımak istemiyorum.
Artık baharlardan korkmak istemiyorum.
Tek mevsim soluyordum nicedir, mevsimsiz kalacağım. ”

En güzel hikayem …
Şunu unutma ki bu beden sensiz zarar . . .

Warlıqınla mı başlıyorum güne yoqsa yoqluğunla mı ?
Adını duymak yetiyorsa bu kalbin alvlenmesine...
O zaman warsın diyorum her saniye.

[Linkleri Gormek İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...]

∂üşмαη кєℓιмєѕιηιη αηℓαмιηι αякα∂αş ѕιƒαтιηι тαşιуαηℓαя∂αη öğяєη∂ιм...!
ѕєяѕєяιℓιк мι ؟ üѕтüмüzє уσк. ѕєνgιмι ؟ öℓüмüηє. αşк мı ؟ єη güzєℓιηє. ιçмєк мι ؟ αѕℓα. кανgα мı ؟ αтαяα αтαя, ѕαтıяα ѕαтıя..!

_______$$$$$$$$______$$$$$$$$$_________

______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$_______

_____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______

______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______

________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________

___________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________

_____________$$$$$$$$$$$$$______________

________________$$$$$$$_________________

___$$$___$$$______$$$______$$$___$$$____

__$$$$$_$$$$$_____________$$$$$_$$$$$___

__$$$$$$$$$$$_____________$$$$$$$$$$$___

____$$$$$$$_________________$$$$$$$_____

______$$$_____________________$$$_______

_______$_______________________$________

kimseler görmesin , kimseler biLmesin ...!!! BenimLe yasasin , öLsün bu sevda !!!

karsima zamani alSam ne FaydDa ?

sensizlik gönLüm'e kiskaCc ....

dDün qece sabahlLara kadDar aqladim qözlerim tüm Ferini ßitirmisH ...

Köhne bu gönLüm unuttu Herseii ....

Seni SilL ßasHtan yasayacaiimm aHDim olLsun ...

ayrilLik PamukK olLsa yine acCitiRr...

ßendki yürek sende olLsa anlLardin !...ßen 1 kadDinim sendDe adDam olLsayddin !!!!

iCimDe 1iSyan akLim karisik , Harcadin sevgimi eLinde SoLduumm ...

ф Herbiseiimm ... Sin Canimin Taa iCiSinn ...!!!

Dayanamam gitmeee ... !!!

Size DoyuM oLmass D€v NiCk Ar$!v!M Smile)

aMa ßana Hicc oLmass D€v NiCk Ar$!v!M ASKIMTATLI%20(10)

Pa$a pa$a qiDiYoR, Né iSTéDiqİmi o ßiLiYor,haKKım HéLaL qÜLé qÜLé, qüL kOKLaMam Üzérİné...

ßana İnanMaYan KaPımı CaLmaYan SéwqiLiDéN ßaNaNé..YüRéqi oLmaYan HiÇ qÖzü dOyMaDaN SéwqiLiYé qüLé qüLééé...!!!

SéSsİzLik İsTiYoRum..SaDéJé séNiNLé oLmaqq...

qéL qiTmé ßéßéqiM ßéNi TéRkétMé öLüRüm SéNsiz ßéNi ßiR kÖ$éyé İtMéé..

ßén İsTéDim Ama SéNsiZ ßİR hİçİM..!!

biraz seni bilirler,biraz beni,ama ne bilirler benim seni deli gibi sevdiğimi

derinlere çek beni kopsun korkuluklar

sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın günahlarını???

sorunum ağlamayı öğrenmek değil,gülmeyi unutmak!!!

aLem oYuncu oLmuş sokakLar saHne..

dudakLarındaN adIm döküLüRken İçim titrer!!

uzatma ellerini uzak olsun istemez,benden aldıklarını vermeye gücün yetmez

karşıdan geliyor bir delikanlı,esrar çekmiş gözleri kanlı,kolunda üç beş jilet yarası oda bir kahpenin son hatırası

aynaya baktım unutulanı gördüm,sende bak unutanı görürsün

kıRıLan hayalleRim mİ battı eLine??

Msn Nickleri

bir zamanlar uğruna dünyaları yakardım şİmdi --------im kibirt bile çakmam

..uYkum gİbi geLsene..

bİşe yapmak İstiyoRsan avazInın çıktığı kadaR SuS..!!

yanIm da sen oLmayInca birşeyler eksİk..gönülde aşk olmayınca var bi hafiflik..

İkinci aYrıLık zOr geLdi bana..sensİz olmadı anladım geç oLsada!!

herşey biteRmİş..a$k nedensİz sevmekmİş

vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN

mİdem buLanıyoR gaLİba dünYa tuttu..D€v NiCk Ar$!v!M Smile

hayat 0 kadar aCımasız ki seVgiLim =(

verdüğin her$eyi geri aLırda snu geLmez ..

0 güN geLir yüZLe$irsin geÇmişinLE

s0kakLar diLe geLir söyLemezLEr umut nerde ?...!

Beni sevmekten vazgeç...Ben senin sahte dünyanda bir masal kahramanı olamam...!Saat 12:00 yi çaldığında kurtulamazsın bendenD€v NiCk Ar$!v!M TipikD€v NiCk Ar$!v!M Uglystupid2

Oº°´¨ĄĸĻıΜ ВąşıΜđą đęĝĭĻķī,ŜēΒēΒīņī ΒīĻΜīŸōŗūΜ,Ÿīņē Ņāżāŗ đēŸđī Βīżė,ĄđıΜ ĢīΒī ΒīĻīŸōŗūΜ ¨´°ºO

[b]Geçmişini ''Inkâr'' & ''Ihmâl'' Edenlerin Geleceği ''Inşâ'' Etmesi Mümkün Olabilir mi ¿[/b]

[b]Bir ki$inin ölümü trajedi, bir milyon ki$inin ölümü ise istatistiktir.
[/b]

[b]Pølis tutanaklarına kirli mûrekkeple hırsız diye ge¢ti adım. Yarından bir avu¢ umut ¢almışım .
[/b]

[b]KahpéLiq |Koymaz |ßizé |ßizim |GönüLLérimiz|Kahpé|DéğiL |Ama |ßizi Unutanı ßizdé| Unuturuz Kahpécé|
[/b]

[b]..,||. ŞİmDi BasKalaRıNIn eLL€RiNe dOkuRsUn BiLeMeM aMa sEnİ BNim qiBi seVeCek qerCek bİrİNi aSLa GöreM€. .||.. , [/b]

[b]тιуαтяσм ηєя∂є ؟[/b]

[b]ѕαнηєм,ιşıкℓαяıм, [/b]

[b]вєηι güℓ∂üяєη ραℓуαçσℓαя,ιşıкℓı кσѕтüмüм, [/b]

[b]ιşıкℓαяℓα ∂σℓυ мαкуαנ σ∂αм[/b]

[b]σуυη ηєя∂є ؟[/b]

[b]Sen ´ben´ olabilseydin de, ben´deki sen´i görseydin…[/b]

[b]Sen ´sen´ olabilseydin de, ben´deki sen´i hak etseydin ![/b]

[b]==>...ßu Ne Saçma Hayat ßu Ne ------ Hayat Yha ßune KoLpa Hayat Bu ne Manyaq yaşam Tarzı yha.. D€v NiCk Ar$!v!M Biggrin<==
[/b]
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:49 pm

Дяzα Ħα¢єт Уσк, Ħαℓιм ∫αηα Дуηα∂ıя Đιℓє Ġєяєк Уσк ∫єѕѕιzℓιğιм ∫αηα ßєуαη∂ıя ∫özє Łυzυм Уσк ∫υѕυşυм ∫αηα Ќєℓαм∂ıя…

gєѕтєяη lιєвтєѕт ∂υ мι¢н…нєυтє lιєвѕт ∂υ ѕιє..υη∂ ωєм lιєвѕт ∂υ мσяgєη؟؟؟
anLami: dün beni seviodun…buqün onu seviosun…yrn kimi sevceksn?? xP

.ιl[»тυякιѕн вєвιѕн«]lι.

Oynama kırık camla çizer, etme çoluk çocukla muhabbet iÇine eder !!

Bu kaçıncı qün yokLuqunLa e$ oLduqum? Kaçıncı qece kimbiLir kanter içinde qeçirdiqim... Kaçıncı yokoLu$ ,kaçıncı diriLi$...

unuTacaktım...

UnutmaLıydım ya beLki de...!

OLMADI...

U-NU-TA-MA-DIM!

»» .. ∂αяq αηqєL .. ««

Yağmura ve bu halime çare bulamamak… Bitiriyor beni. Dalıp gidiyorum… Ne düşünüyorum? Bilmiyorum.

Uykusuz geçen gecenin ardından mideme ağrılar girmiş, tüm gün sersem sersem geçmiş, ruhum daralmış bir halde, sıkılmış, bunalmış nefes alamaz durumdayım.

Anlamı yok hiçbir şeyin, sen yanımda olana kadar...

Soquk duvarLara anLatıyorum $imdi seni, seSsizLiqe, qeceye ... Ve FECRE, qün aqarmadan... Uyuyamadan... AkLımda 1001 dü$ünceyLe,yine sana doyamadan...

Seni anLatıyorum...GözLerinin qüzeLLiqini, duru$unun asaLetini ve o qünü,qezdiqimiz yerLeri, mutLuLuqumuzu anLatıyorum,yüreqime vurduqun mühRünü...Ve daha nicesini.... hiSsediyoRmuSun?

>> İçimde öyLe biR ' Sén ' vaRki,uyutmuyoR benİ qeceLeri******************************** ..

ÖLüMsüz aşKını hiç€ sayaRsaM HaRamM oLsuNn ßaNa s€nd€nN ba$kaSı... >>D€v NiCk Ar$!v!M Wink

Zamanla tanırsın insanları yiter birer birer hayallerin gerçeği görüp NEFRET*i tadarsın zamanla..D€v NiCk Ar$!v!M Frown

Bana aşqı Öreteblrsn ama.. UNUTMAy*ı asla !D€v NiCk Ar$!v!M Wink

************bir kaç yaralı ruh birkaç bira şişesi elimizde bunlar varh mutlu etmeye yetmes khii ****************D€v NiCk Ar$!v!M FrownD€v NiCk Ar$!v!M Frown

SensizDé qeçerMiŞş.. takwimden qünler D€v NiCk Ar$!v!M Frown

Seni HayaTın KuraLLarına qöre diiL.. kafaMa qöre yaşadım D€v NiCk Ar$!v!M ArD€v NiCk Ar$!v!M Bj

İçimden Bir ses Uyanma di0r .. BaşLadıım herşE Şimdi biti0r..

KusssaM kaÇ İntihat çıkar İçimden.. kesseM kaç ayrıLık akar Bileklerimden..D€v NiCk Ar$!v!M FrownD€v NiCk Ar$!v!M Frown

baK yiNe ba$a döNdü bu düNya yiNe soNa saRdı ayNı kaSet ßıktıM..!!

mutLuLuquM çoktaN ifLas etmi$ itiRas hakkım YhoK biLioRm..!!
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:50 pm

1 fısıLtı qißi ßaZeN eN büyüK cıqLıkLaR..!!

heR susu$ bi kaBuLLeni$ asLıNdaa..!!

dü$ünüo MusuN haYatıN b*ktaN qectiqiNi hayaL eT yüzLerce ki$inin öLmeni istediqiNi..!!

zayıF noktaLarımı buLup hep üstüMe qeLdiniZz..!!

seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!!

Yarım Kalan Bi Olayı Bitirmek Benimkisi!

Siliyor Dünlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni..D€v NiCk Ar$!v!M BiggrinuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK..

asLa sewmeDin ßiLioRm asLa dü$ünMediN ßiLiorm.aMa ßeN heR an akLımıN heR saniyeSiNiN 1 CM'siNde hiSSedioRm seNi o waKitLeR..!!

bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..s*ktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!!

suRatsıZLaRı kapıDan kovSam qiRmek isTeR bacaDan..!!

aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?D€v NiCk Ar$!v!M Ac

..^RésT Çéktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYacaqım Dérqen ..Sén Çıktın kaR$ıma D€v NiCk Ar$!v!M Ah

[»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«]D€v NiCk Ar$!v!M Bh^

$imDi DaHa ii anLı0rum Ki * Néfés aLmaK déiLmiş Yaşamaq..aTé$LérDé yanmaq qiBi BirşeY seNsiz oLmak !!!D€v NiCk Ar$!v!M Frown

s0nsuzLuq ÖnümdeyDi hep aMa..>> qiDémedim sénD"n uzaqa ..<<D€v NiCk Ar$!v!M Bl8D€v NiCk Ar$!v!M Cw

siLdiqLérim wardır 0nLar yanLışLarım..we..pİşmanLıqLarımdır * aDLarı anıLmaz.. HatırLarı s0ruLmaz Sadece ßéDDuaLarımdır .. !!D€v NiCk Ar$!v!M Ad

HayaT*a qüLüşünLé ceza wer Ki ..KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLar ..D€v NiCk Ar$!v!M Ad

Ya$amaq İçin Ya$ama .. Ya$adıqLarınLa Ya$a..D€v NiCk Ar$!v!M Wink<< Déwam eD KaDér Bén MuTLuyum ..D€v NiCk Ar$!v!M Ad>>

Bu kaDar koLaymı bİTécéqTi 0 büüq aŞkımızD€v NiCk Ar$!v!M Frown ç00qq üzüLdüm D€v NiCk Ar$!v!M Biggrin aqLamaqDan qöz ya$Larım KuruduD€v NiCk Ar$!v!M BoD€v NiCk Ar$!v!M Gln
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:54 pm

qözü döNér aDam asaR..D€v NiCk Ar$!v!M Bis0Ra marS*ta HayaT arar..D€v NiCk Ar$!v!M AeCanLı YayınDa ŞéüTan*LarD€v NiCk Ar$!v!M BtD€v NiCk Ar$!v!M AqD€v NiCk Ar$!v!M Bt

DünYa yaNsa Ka$aRLarı eRiméss D€v NiCk Ar$!v!M Biggrin

annemLer daha iyisni yapana Kadr en iyisi béN!mm D€v NiCk Ar$!v!M BiggrinD€v NiCk Ar$!v!M Biggrin

Bén sıraDan bir inSanım ama Ön sıRadan D€v NiCk Ar$!v!M BiggrinD€v NiCk Ar$!v!M Biggrin

HavamZ BaTsın !!

BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!D€v NiCk Ar$!v!M Frown

ßizde DoStLuk Nedir ßiLirmiSin _? NeFeSin tÜkeniRSe aL ßu caN SeniN.. yOLun SOnu uçurumSa duR!! iLk adıM ßeniM !!D€v NiCk Ar$!v!M Wink

<<|- usŁаимαZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }}D€v NiCk Ar$!v!M Smile

D€v NiCk Ar$!v!M Bl8

y0kTan war etMeLi bazen..

Héb DésTéq.. taM destEq(!)D€v NiCk Ar$!v!M Smile

adırının üstüne şıp deyip damlayan bir de utanmayıp üzerinde hoplayan devekuşu.!
nik_mik_yok

ismini vermek istemeyen izleyici

hipopotamlar da bu gidişhatı pek beğenmiyor

zenci mahallesindeki solaryumcu

'timsah kristofir msnde online olmayanlari da yesin'

yakarız bu gezegeni yakarızzzz

güzel asmadan çıkar güzel yaprak, marifet o yapraktan güzel dolma yapmak.

allah chat yapmamizi istese klavyeyle dogardik"

ölsemde dik durmaz, sarhostur mezar taşım...]

"baba beni okula gönder devamsızlıktan kalıcam yoksa."

''danalar bulutunda bale yapan yeşil kulakli inek pandasi'' *

''benim gibisini google'da arasan bulamazsın''

vejeteryan kasap

''windows media player'daki unknown artist''

bill gates'e uzanan eller kırılsın

"uslu bir insan evladıyım

muhabbete yabancı kalan insan

Nukleer.Baslıklı.KIZ

Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi

Where is the hareket, there is the bereket.

keten_prenses (pamuk prensesin teyze kızı)

şipidik_şipidik_yüzen_kurbaa
topal_solucan

hindistanli_kasap

kollu tavuk

gülleci cüce

selpak satan bitli kız

uçan teneke ve saz arkadaşları

tren gördüm şimendifer sandım

yamuk prenses

uçarak güneşe kafa atan pire

cin ruhiye

günahsızşeytan

tedirgin sazan

tabut_kefen_mezar

gereksiz işler müdürü

havada_ucan_karpuz_kabugu

balinaya kafa atan deli hamsi

sevgi kelebeği

anladıkça şaşırıyorum

fıstıkçışahap

daa karpuz keseceydih

"klonlanirken dna'sina cay dokulmus maymun

internet güdümlü dijital sevgi kelebeği *

canım sıkıldı senden, nick değiştirdim emesenden

karinca yiyenin de bir yiyeni bulunur

"chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg golunde kucuk baligi yutan buyuk balik.. D€v NiCk Ar$!v!M Biggrin
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 3:55 pm

HaYaTın ßoyunCa qöLqemi Ara...

Sizin hayaL ettikLeRiniz bnm geCmisimde kaLdi

+ Hakkımda ßiLqin yoksa FikRindé oLmasın ! -

Her Nefes Aldıqında HeR KaLbin Attıqında Benim YaSadıqım aCıyı Sende Yaşa

••• AkLına GeLirim ; AkLın GideR ... •••

Seni unutmak koLay oLsaydi,
qüLen yüzümün aRdinda sakLadiqim kaLbim
HaLa o bakisLaRa vuRqun oLmazdi...

GécéLrin KaRanLiqi YétméZ qibi qunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar Ustumé.. KaRanLikLaRda Vé SoGukLaRda YaSamaYa AlisTim..!

*ßirine veRiLecek deqeR uqRuna Féda ediLebilecekLerLe öLçüLéßiLiyoRsa aÇ qözLéRini étRafina ßaq..qöRdüqün Hérséyi Feda éDébiLirm.aMa SaKin aYnaya ßaqma.!

[color=magenta]Bana karanliqi oqretmeden Butun isikLaRimi söndüRün !-

D€v NiCk Ar$!v!M 359200iiyh25l9kg

İki şékér vérsém kândırâbiŁir miyim içimdéKi Çocuqu
Dâhâ mutŁu dâhâ mâvi yârınŁârâ uyânmâya iKnâ édébiŁir miyim O'nu

D€v NiCk Ar$!v!M Th85a8ea721ux6
ÌnĉéLtir ruhumu müzik térbiyé édér
. ..Kéndimi bòyLè āvutuyorum.. .
×x× İşté bén bòyLé yāŞıyorum ×x×
Müzik sénbén.

aRamakTan DııL ßuLmaKtan VazGecTım Seni.....

[b]вι αяα кєη∂ιηє gєℓιη¢є уαℓαηı ∂υя∂υяD€v NiCk Ar$!v!M SurprisedD€v NiCk Ar$!v!M Surprised

D€v NiCk Ar$!v!M Kelebeklw0αкℓıη∂αкιη∂єη кαçıσѕυηD€v NiCk Ar$!v!M TongueD€v NiCk Ar$!v!M Wink

bıRaqdıın qünKü qibi saf diiL DuyquLaRm..nefReT duymadaN biR aNım biLe qeÇmioR..aRTıq o eSqi maSum kıZ oLamıoRum!...

DamaRLaRımda Denqesizliq kaNı doLaşıo. xx.. : )) //

Kusurlarımdır beni erişilmez yapan ^,^

Sanırım şu uçuşan parça kalbim olmalı
Yerini bilirmişcesine doğruca giden
Kalbimi gördüğüme göre bu da sonum olmalı
Yalnızlıkla başlayan , yalnızlıkla biten...

/(," )\♥️♥️(".)
./♥️\. = ./█\. <3
_| |_ ♥️ _| |_

aşk*a bekçi mi qerekLi?
sevqi*nin anLamı yok mu .S

k İcin Uye Olmalısınız. Uye Olmak icin Tıklayınız...]

ÇeηgeLLi вiя iğηe тαşıoяuм
вu güηLeяde
кαLвiмde... <3

Seni özlüyorum çünkü seni seviyorum hemde çok...
Doğrularını yanlışlarını sorgulamadan,
bir çocuk yüreği gibi masumca yaşıyorum seni.
Bu hayata verdiğim her nefesde
gittiğim her yerde sende benimle birlikte varsın.
O yüzden yalnızlık hiç bilmiyorum.
Asla değiştirmeden, en katıksız halinle seviyorum seni.
Özgürleşiyor, aşkımız sevdikçe büyüyor özledikçe yüceliyor.
İşte en çok bunu, özlüyorum seni sevmeyi özlüyorum.
Sevdikçe daha çok özlüyorum, özledikçe daha çok seviyorum
[/b]
"๓єгฬє..
Adminstratör
Adminstratör
D€v NiCk Ar$!v!M 2-23

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 5:08 pm

saoL kıss aLdım birassssss Very Happy:D yaLnız başka forum siteLerinin adını yazma YASAK tmm mı YASAK Very Happy:D
http://www.ensekerforum.benimforum.org
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 10:50 pm

Devamı var şekerim yoruldum bıraktım eklicem dvmınıda.
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 10:54 pm

kaH çıqaRım qökyüZüNé seyreDérim aLémi,kaH inéRim yeRyüZüNé seyReDér aLém ßeNi.D€v NiCk Ar$!v!M Br

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN =)

ßnm qöZümDé biR hiÇsin aRTıq - neFreDim aŞqımı aŞtı bu qeCé.D€v NiCk Ar$!v!M Bo

zamaN yaŞamaqLa baŞLar - yaşamaq zamanLa biTér.D€v NiCk Ar$!v!M Ti

oLSun vaRSın aH çeqinMe,sen yiné yaLanLar söyLé,yüRéq; paramparÇa zaTén,derT deqiL.D€v NiCk Ar$!v!M Mad

uqRuna öLméqSe sevqimin kanıtı - vuR bıÇaqı açıDmaz canımı !D€v NiCk Ar$!v!M Cz

heRqés yaLan kiéé, biZ mi qeRçeq oLaLım.D€v NiCk Ar$!v!M 5mi

Sene 1865'di. Elektrik yoktu, mum ışığında MSN'de muhabbet ediyorduk D€v NiCk Ar$!v!M Bj

GeL saLdır .. En fazLa boL pantoLonuma kemer oLursun - Etrafta ayLak ayLak gezme,Konumun oLsun .. D€v NiCk Ar$!v!M J1

saRan yoq yaraLarımı ßénim bu şeHirDé,saqLarım düŞürmém yaŞLarımı gözLérimDe.D€v NiCk Ar$!v!M Bh

iNaNdıqım masaLLar ßiRér öyqü oLmuşLar.D€v NiCk Ar$!v!M Al

iHDiyaCım vaR saNa éSqisinden daHa fazLa !D€v NiCk Ar$!v!M Bq

inSan kenDiné raĞmen - yaŞamayı biLméLi ßaZen . .D€v NiCk Ar$!v!M Bm

simsiyaH aLévLer qeÇior - dağıNıq yaLnızLıqımDan..D€v NiCk Ar$!v!M Cb

saRmaŞıqLar gibi sardıN qaLßimi <3

HUZUR buLmak İstiyorum ,GözLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan...D€v NiCk Ar$!v!M Aa

Rüzgar kadar serin,
Denizler kadar derin.
Senin en güzel yerin,
o güzel Gözlerin!...

ιηαт єтмє göкуüzü вєηιм кα∂αя αgℓαуαмαzѕιη!...

Sana sorsalar ONU unuttunmu diye,
evet ONU unuttum derken,
ONU yeniden hatirlarsin!

вαzєη вαzι ѕєуℓєяιη ∂єgєяιηι αη¢αк σηℓαяι кαувє∂ιη¢є αηℓαяѕιη...

αηℓαтαмαм уα$αмαη ℓαzιм! (:

Dilenci yollara ömrümü sadaka verdim!

güℓü ѕєνєη ∂ιкєηιηє кαтℓαηιя.кαктüѕü ѕєνєηє ναу вєє xD

Cilemse cekerim,Kaderimse gülerim!...

Sabir aci ise,meyvesi tatlidir!

Kel olsam,sacimi ba$imi yolardim xD
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 10:59 pm

Su kücügün,sürahi büyügün D€v NiCk Ar$!v!M Siritik

Sevme sevil! Aldanma aldat! Öpmeye gelince Tokadi patlat! D€v NiCk Ar$!v!M 06

ωαяυм тυт ℓιєвє ѕσ ωєн؟!

(a$k neden bu kadar acitiyor?!)

kimseLer umRumda deqiL D€v NiCk Ar$!v!M Ao

Sende Siyaha İhanet Et Gülüm ßende Matem KaLıCak .D€v NiCk Ar$!v!M Bh

düNya umrumda deqiL qi - havLayan köPéqLer umRumDa oLSun.D€v NiCk Ar$!v!M Br

yazmak tarzım değil ! çizerim x) D€v NiCk Ar$!v!M H56

iÇimdeqi sultanın yüZünü görméq isTer gözLerim <3

sén giDerSén - uyanıR koRquLar D€v NiCk Ar$!v!M To
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 11:00 pm

haDi topLa yüZünü pRenSés
üzüLmé kaTLa hüzNünü
kaLDır çekmeCéne ßiR yerLére saqLa

daHa ömRünü tükeTéCeq,
niCé yaraLarın oLaCaq.
kußuqLarı düŞéCeq,
yeniDén kaNayaCaq !D€v NiCk Ar$!v!M At

yaşaDıqCa oyuNa daHiLim,
namuSsuzLuq dünYaSında,
kaßus nüFusu aRTmaqDa,
saqLaNn !
kıyaméTin tiyoLarı qöZ kırPmaqDa.
inŞa eTTiqLérini yıqmaq iÇin, qeLeCéqLer.
buNun biLinCiyLé yaŞa !D€v NiCk Ar$!v!M Af

eZßére aLınmıŞ ayrıLıqLar koymaZ ßana.
üsDümé qeLmé - vaqiD sonßahar,
üsDümé qeLmé !
aqZımDa küFürLér doLaŞmaqDa.D€v NiCk Ar$!v!M Fx

qiDérSen sevqiLi,
ßeni de qöTür yanınDa
yük oLmam söz saNa
saDéce kaLßimi aL yanına ^^
ßeRaber kaÇaLım hayaLLérimizLe uzaqLara
kırLarda çoCuqLar qißi koŞup oynayaLım
éL éLe tutuŞuP 3 qünLüq dünyayı unutaLım.
eĞér aLmazsan yaNına sevqiLi,
qiTmé o ßiLdiğin uzaqLara
qiRmé ikimiZin oLan hayaLLére
koŞma saqın ßenDén baŞqasıyLa éL éLe
bu koCa düNya zéHir oLur kederLe.
qiTmé !

Kan aLIndI Her ßir YanImdan

ßeni üzmeLerine izin vermedim … Aciz Düşmedim, GÜÇLÜ idim.. ßendeki Sevgiye uLaşaBiLecek 1 kişiyi tanımıyorum…
El Değmemiş IntiharLarım Var ßenim.. .
MecaLsis YaşamaLarım ..

DéfoLdum… .. .

yétmédi(m).(n).(k).

ßeni Ancak ßir ßenzerim Öldürebilir!.

kendimle savaşlarım ve
hayatla yarışım terki diyarda.
yoRuLuyoRum … .. .

ÇeLişKiLerimLe SavaŞmaktayımm.. SenSiz…

aL hayaLden ibaRet KaLıntıLarını….
bit..

git..
kalmaksa,
Özgürlük alıp başını gitmektir.
Ya gönüllü itaat,
Ya nihayetsiz seyahat…
Seyahati seçerseniz aşk şapkasını alıp gidecek.
Aşk’a düşerseniz, özgürlüğe yolculuk bitecek.
Çünkü nasıl özgürlük aşkın zeminiyse, aşkda özgürlüğün finalidir

Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.

Gercegi insanlarin olculeri ile degil, insanlari gercegin olculeri ile tani..!

Tanıştığın herkesin birşeylerden korktuğunu, birşeyleri sevdiğini ve birşeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA..!

ÇεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ

denizimde fırtınalar çıktığında limanım,karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açınca yıldızlarım olur musun; bulutlar göğü kapladığında pusulam?

Gözleriyle gözlerine göz koyanin, gözlerimle gözlerini oyarim. Gözlerini gözlerden sakin, gözlerin gözlerime lazim.

..şimdi, şimdi yaşadığın yerde kal ve sakın konuşma. Ceplerinde biriktirdiğin bozukluk sevişmelerden biri değilim ben..

KãrãnLıkLãrdãym DèrinLèrdè
Dü$Lèrindèyim RüyâLãrındâ..KorkuLårınDÃym KoRkunuMm
^^LânèttLiyim^^ CèhènnèmLiim
Rµhsµzµm âmà öLümLüyüm
Yani {{..ADINI..}} .. Yani {{..SEVDANI..}} .. Dahası {{..ßİZİ..}}
Parantéz İçindé ((YaşadIkLarImIz)) VaR
Aman Kimsé DuymasIn (!)
Tırnak İçiné AldIm "ßéndéki Yéri"ni
Kém GözLérin NazarI DokunmasIn ..!

D€v NiCk Ar$!v!M 8108pol1ye4

D€v NiCk Ar$!v!M 2c6e1be3a44c3dc2414dd0fgs4

MotifLérini i$Lédim
yüRék adınLa
é$ déqér ki
biLdiqim ték $iiRsin
anLamın déRin
akLımda kaL

Yaşamak gecenin tüm karanlığına rağmen, Buğulu bir cama güneşi çizebilmektir.YAŞAMAK DİRENMEKTİR !

Ağlamak istiyorsanız asla yapmayın.Çünkü, bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için,Yaşayan birileri mutlaka vardır.

Eğer bir gün aşkın ölürse onu doğduğu yere göm kalbine !!
Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 11:20 pm

. .. İnsanLar, KéndiLérini Korumak İçin EtrafLarına ßiLinçsizcé DuvarLar Örüyor .. .
~ ßénsé Kéndimi, Kéndimdén Korumak İçin Yapıyorum ßunu ~
.. Çok AcI ..

"Kéndiné YabancıLaşmak" ßu OLsa Gérék !
" ParmakLarının ßiLé ßirbirini Tanımaması | ßoğazım, Yutkunuşunu HatırLamıyor "
"GözLérim, 'Hép' Akan YaşLarına Yabancı"
.. Çok AcI ..
Sésini Duysam, GüLümséyécéğim Oysa !?
" Küçük Kız AcéLén Néréyé, ßir SéLamın Yok Mu !? "...
(...)

* Sêvmêktêŋ " ΘŋปR " Đปydปqปm Yâ$âMâ NêdêŋîmSîŋ .. D€v NiCk Ar$!v!M 709624bqrj7d8el9

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 290 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..!

**кαηıмα gιяιρ уüяєğιм σℓℓмυşѕυη.тєηιмє gιяιρ кσкυм σℓмυşѕυη.вυηυ ηαѕıℓ уαρтığıηı вιℓмισяυм αмα вє∂єηιмє gιяιρ ¢αηıм σℓмυşѕυη..!

Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!

N dnyLr yıktm sni buLmak içn, N umutLr unuttm sana gLmk içn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa..

Çocuum dü$ünme, birascık yaLan a$k için söLenen $eyLer..!

๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!

ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя...

Sesini deiL sözünü yükseLt..!

ßırâkıLdık...yâLnızdık...çocuktuk oyuncâqımızın éLindé...yéniLdik...sobéLéndik hâyâtın éLiyLé...

Aşk diyorLar aDına
SözüM oNa geLip geÇermi$ !!
Bak geçmedi hala ?..

S۪۫۰۪۫E۪۫۰۪۪۪۫۫۫N۪۫۰۪۫İ۪۫۰۰C۪۫۰۪۫O۪۫۰۪۪۪۫۫۫K۪۫۰۰Ö۪۫۰۪۫Z۪۫۰۪۪۪۫۫۫L۪۫۰۪۫E۪۫۰D۪۫۰۪۫I۪۫۰۪۪۪۫۫۫M

º°‘¨qerçek miydi tutunmaya çalı$tıklarım ?
hediye süsü werilmi$ ayrılıklarım...¨‘°º

Şekilli nickler , şekilli msn nickleri , msn nickler
Seversen Mutlu oLursun Derdin ya Anne,
Yalanmıs..
Mutsuzum ve hala seviyorum..

YokLuqunda Aynalar Kesti Kücük Yüreqimi..

Her doqum qünümde neden bir yaş kücüLdüm??

Kaliteni qösterdin şimdi satışlarda mısın??

Bir korsan oLup tek qözle aqlasam daha az qözyası akar mı yanaklarımdn..?

Mezarlar vazqeçilmez insanlarla doludur D€v NiCk Ar$!v!M TATLIIIIIIIIIII6

Yaqmur yaqdı..Herkes yine kendi renqine boyandı..
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 11:21 pm

yaLnızLık nedir öörenejeqsınız(,
bn de biLmi0rum d0o0rusu..
ya$atacaım di0sanız eywaaLLah (,
ama biLinki insanı yaLnızLıa muhtaç bırakı0sunuz...(!)

---

Sadece qüLüp geçiorum,,,
çoLuk çocukLa uğra$acak waktim yok..!
öL ya da öLdür ya$amın kanunu ßu,,,
qüzeL $eyLer zamanLa harika $eyLer ßir anda qercekLe$ir,,,
her$eyi qercek sanıp inanmayın...!
"qercek" dediğimiz sadece 6 harfLi ßir keLimedir...
SöyLeyecek sözün oLmayaßiLir ama önemLi deiL;
çünkü ßo$ konu$maktan iidir...
yazmaktan yoruLduqunda yapman qeeeken tek $ey sadece siLmektir...

---

üZerımden buLutlar qecdı
q0ZLerımden yamurlaR akıttılar
üstüne üstüne
beni sevdın
ÖyLe dedın
Oyle olsn ,)

-----

iPL3rn ujunu bIraqda bı qıTsın
aD 1 adM da qerıde herşeyh bItsn

----

Seni severken yoruLmadım.
Çünkü sen yaşam kaynağıydın..
SeninLe çoğaldım..SeninLe büyüdüm..
Eksin kaLan neyim varsa tamamLadın.
öLmeyecektim ;Çünkü , sen öLmezLiğin ta kendisiydin..
Sevdim işte ötesi yookk..

-----

Bugün hayatında bir değişiklik yap ve ne kadar yıpratıcı olduğuna karar ver istedim;o nedenle oturup yazdım tüm bunları;yoksa gecenin dördü;hepiniz uyuyorsunuz;bu ülkede hep gecenin dördü;herkes uyuyor.Ben ayaktayım.

Ben yazarken çok korktum;eğer satırlar arasında kaybolursanız,seslenin,gelip sizi de severim.Sorun değil.

İyi değil miyim neyim¿
Adeta aşka hipnozum..

xxx

Son günLerde haLimde 1 haLLer seziyoRum
Yüxek doz yaLnzLıktan qaLiba öLüyoRumM *

xxx

Sorsam bana bnden yaKındn..Şmdi ndn uzakTasınn ??!
HayaL kuRup hep iNandıRdnn..YaLann batsın yaLancsn ,)

xxx

Hani sonSz svgin ?? Gtmezdn bu dünYa bitse de..

xxx

KaLbm kaYıp 1 geMi..Kmse buLsn isTemem*

xxx

Hayat bana gıCık oLuyo..Bnde oNa ,)

xxx

KadeRm nerde..BiLen vaRmı =)

hAFiFe ALma çEkEr gİdErİm
[b]TRİP yapMa Hiç GeLEmEM

KEnDİnİ şaşIrMa çOk gÜZeL iKAz eDERİm
SEnİ hEp yenErİM iDDa EdErİM
KAfaMı bOzma İMha edErİm
ÖzeNtİlİK yapma Kavga EdeRİm
KAfaNI yORMa Rİca eDeRİm
EseRsE gÜlER gEçErİM

| Adaletsizliği engelleyecek gücünüzün olmadığı zamanlar olabilir. Fakat itiraz etmeyi beceremediğiniz bir zaman asla olmamalı ...|

'Bir daLdır uykusuzLuk
saLLanır sürekLi geceDe'

Ben bir hediyeyim,bir hatıra...hatıralardan kovma beni...sık sık hatırla..düşünceLerim tuzak benim...sen hiç düşmez misin tuzağa?

Hayat 1 yarış dersin hep
ßir meydan sawaşı bir kawga...
Sakın yara aLma ..
sen 1 kaqıt qemisin gasteden
Kıwrımların açıLırken yoruLmasmısN ?
Herqün öLmekten... (8) ...

Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes...

Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki. Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor.
[/b]
FooDeN
ÖzeL
ÖzeL
FooDeN

Puanın :

D€v NiCk Ar$!v!M Empty
MesajKonu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M   D€v NiCk Ar$!v!M I_icon_minitimeCuma Nis. 03, 2009 11:22 pm

siz hiç makyajsız palyaço gördünüz mü?
ben her gece aynada görüyorum...! ! !

YaşadıkLarım bir masaLdı yiné... KurdukLarımsa hayaL...

Düşünméktén utanmıyorsan, söyLéméktén dé utanma!

oyunlarım umutlarım düşlerim vardı
hepsi birden yarım kaldı
maviye boyadığım gökyüzüm vardı
kuşlarımı kimler çaldı??

sen ışığını arayan güzel günebakan
ben tozuna dumanına hasret bir enkaz
..

Gözlerimi kapatınca kurduğum hayaller rotasını şaşırdı zaten sevgili.
Olur olmadık zamanlarda, olur olmadık bir şekilde karşıma çıkıp, geldim diyebilme ihtimalini düşünüyorum.

Sen Sen Ol Ölümüne Aşık OLma Ölümüne Arkadaş Ol çünkü Arkadaşlık Sonsuzdur Aşk ta Sonsuzdur ama Sevmesini Bilenle.

düşündüklerine dikkat et .davranışların olur ,Davranışlarına Dikkat et,Alışkanlıkların olur,Alışkanlıklarına Dikkat et Karakterin olur,Karakterine Dikkat et gün Gelir Kaderin olur

kaderin oyununu yenmek için hakem olmak gerekmez....!

karşındaki kişiye kızma gibi bir lüxün yoktur çünkü karşındaki kişi senin aynandır. senin tavıralrın nasıl olursa karşındaki kişide seni yansıtır sana

Tez elde edilen başarı insanı maceraperest ve karasız yapar

Benim yaşantım hiçbizaman toz pembe olmadı.Onu hep ben boyadım mantık fırçamla gökkuşağına.

her yağmur damlası seni seviyorum demek olsaydı dünyayı sel götürüdü be aşkım
Anlamlı msn nickleri ,yeni msn nickleri , şekilli msn nickleri,msn nickleri
sen benim hayatımda piyonumsun seni kaybedersem 2 puanım gider,ben senin hayatındaki şahım beni kaybedersen oyun biter

DAL RÜZGARI AFFETSEDE KIRILMIŞTIR BİR KERE,MAKSAT BİR SEVİGİLİ UĞRUNA ÖLMEK DEĞİL UĞRUNDA ÖLÜNECEK SEVGİLİ BULMAKTIR..

her ayrılık içinde hüzün taşır mutlaka yalnızlığa ilk adımdır vedalar ve sonra ardı arkası kesilmez gözyaşlarının pişmanlıklar faydasızdır artık.oysaki seviğini ölçülü sevmek gerekir çünkü o bir gün nefret ettiğin olabilir...

Kalemim adından başka ad yazmaz Bu kütükte başka bir ad okunmaz Narına;nuruna kurban olduğum Seven sevdiğinden asla yakınmaz

Yıldırımlar düştü güvendiğimiz dağlara Hep boş çıktı sarıldığımız eller Hep taş çıktı inandığımız kalpler Kaç kez sırtından vuruldu hayallerimiz Kaç kez yıkılıp kaldık köşe başlarında Kaç kez delik deşik oldu yüreğimiz

ARTIK HER SABAH UYANDIĞIMDA YAŞADIĞIMIN FARKINA VARMADAN ÖNCE SENİ DAHA ÇOK SEVDİĞİMİN FARKINA VARIYORUM BİTANEM

D€v NiCk Ar$!v!M
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-