En Seqer Forum'a Hoş qeLdiniz |
|
| D€v NiCk Ar$!v!M | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
FooDeN ÖzeL
Puanın : Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 03/04/09 Nerden : sapsarı güneşin lacivert okyanuslarından...
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:23 pm | |
| Neyim vaRki sanKi senden ba$ka..Hadi son 1 kez.. CepLerini yokLaa..A$kk kıRıntıLarı kaLmış oLmaLı bRz!!
xxx
Biraz gerçek biraz yalan Hem yarabandım hem yaram..
xxx
SiL ba$tann ba$Lamak geRek bazenn..! SiLdm 1 ba$Laması kaLdı ;D
Acıların kırbacıyla kanayan yaralarıma tuz çuvallarını yüklenmiş giderken gülüşlerine rastladım..
Denizin ortasında fırtınaya yenik düşmeye ramak kalmış bir balıkçının deniz fenerini görüp sahi delice sevinmesi gibi seninle mutluluklarım..
Sensiz bir an yüreğimde depremler oluyor..Ah sevda bu olsa gerek..Yokluğunun bir saniyede bile gözlerini düşünememek..
İlmek ilmek sevdanın motiflerini dokuyorum..
Müzik sén vé bén....
Sen aşkın acemisisin sevgili… O yüzdendir kıymet bilemeyişin…
Yol ver gideyim, içimin en titrek yanına seni nöbet bileyim.hem daha mı çok benden kanayan yaraların?Bir yol ver,bir şey de ama susma !
İniltisinden durulmaz yoksa bu ayrılığın.Ve dokunmaz ellerim sana, sen aldırmasan da…
Gözlerindeki kor acıtmasın yüreğimi, ben unuttururum varlığımı…
Yar... yakma bu sonbahar düşkünü hayatımı,gömerim geçmişe adımı.Ama bitmesin bu ayrılığın son mısraları.
Çünkü bu ;yarası içinde saklı bir bedenin son duaları.
uyurken siz,,umudu ararım...yOk eLLerimde aşkın,yOk,, ne üzqün ne kırqınım...
kendine iyi bak ve beni düşünme ! En iyiler.. En güzeller.. senin oLsun !
Yalnızlığın baskentinde yalnız bir şair Düşünceler yalnızlastırır her bir satırda Gece hatırlatır bana Yalnızlığımı.
| |
| | | FooDeN ÖzeL
Puanın : Mesaj Sayısı : 74 Kayıt tarihi : 03/04/09 Nerden : sapsarı güneşin lacivert okyanuslarından...
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:23 pm | |
| => hapSσLмuş haγaLLєяiм..
=> iηaтςı düzєηLєяiм..
=> haLвuкi вєη кiмiм ηєγiм..!!
=> кaвuL єdєяiм γaηLız кaLdıγSaм
=> γa γaηLız кaLdığıмı SaηdıγSaм..!!
=> вσмвσş вiя düzєηdєγiм..
=> qizLєηмiş SєωєηLєяiм..
=> haLвuкi вєη γiηє вєηiм..!!
ruhum rüyaya daLmış dünya uzak qérçék yavan.
Evet! Kndimi birbaşkası için öldüremiyecek kadar bencilim !!
El yumruğunu yemeyen yumruğunu balyoz sanar arlanmazz....*
Dern dern nefesLer aLıom ÖlümLr biriqtirior eLLerm Dört br taraftn özenLe Sonsz kere başLyor hayatm Daha da büüorm bni her üzenLe Ve hayata ritm tutuor huzursuz kaLp atışLarım HaaLmde büyüor dünya
Açlıktan ölmek üzere bulunan bir köpeği kurtarınız, sizi ısırmayacaktır. "İnsan ile köpek arasındaki başlıca fark budur"
Mark Twain
=^+ßénm özqrLüğé açıLmş kanatLarım war sønszLuqa çıkn zamnsız kapıLarım war sénin 5 para éTméZ kuraLLarn warsa ßénm inandıqım öLümsz masaLLarm war
.*- yaRım kaLan hyaLLér ya$ındayız .
EmReder gibi bakı$Lar sevgiNiz yok.. Bnmde bununLa uğraŞıcaK vaktim yok..!
xxx
Dokunu$Lar hissiz,sevgisiz bu tenn AğLamakLı suRatLara maske fondteN!!
xxx
GözLerim önümde rüyaLarımda ama yoksun uyandğmda ynmda sen.. Özlerm kokunu ve biRlkte geçen o günler şimdiLerde hayaL!!!!
xxx
Gece gelince üst kirpiklerimin alttakilerle birleşmemesinin tek nedeni oldun..
xxx
A$k 1 yaRı$ aRamzda ödüL mutLuLukk Hiç faRketmez sen yada ben kazanmaLıyzz =)
xxx
Seni de sensizLiğide kimseyLe payLaşamam.. SLmm yalnzLkk bn qeLdmm ,)
xxx
YıLdızLar kayaRken bize 1 diLek tutsana
Kir göstermeyen renkleriniz Szin olsun korkmaktansa Bulanıklığın tam içinde 1 başımayım =)
xxx
Bu kalabalığın içinde Yapayalnız hissetmektense Dünyanın bir ucunda TeK bşımayımm..!!!
xxx
Yakmıyor elimi artık bu kaynar sular Yoruldukça kaybolur acılar..
xxx
Kimi aşklar hiç bitmezmiş, Bizimkisi bitenlerden Sevmeye yeteneKsiziZ..!!
xxx
O kadar yoktun ki...
Yasami siYah secTim öLümü iSe oyuncaK
Ölümü Seçtim Karanlık odalara kilitler vurdum Yar senin aşkından kudurup durdum Beni dinlemeyip hep durdurdun Niye beni arkadamdan vurdun
Kime ηe kαrmαηçormαη hαyαtımdαη! Kime ηe yαLαη doLαη masaLLαrımdαη.. Kime ηe sevdαLımdαη ? Beη mutLuysαm
нαηι αşк ιηѕαηı zαтєη вυLυя∂υ нαηι уıLLαя αşкα çαяє σLυя∂υ уıLLαя мı ∂αнα нızLı вιя кυяşυη мυ ѕєηѕιz нєяgüη вιяαz уσк σLυş мυ..
Nice hayaLLer kurdum senin üzerine.. GünLer yıLLar geçti, zamana yenik düştü hepsi. . ... .. ... . .. .. . ..
biR desTan oLdu senLi benLi bu hikaYe..!
| |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:24 pm | |
| ๒เt๓เş ๏l๔ยğย เçเภ คğlค๓ค ๏l๔ยğย เçเภ ﻮül!!
ηє кα∂αя ∂єтαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєт νυяυя...
çค๒ค ﻮöรtєг๓є çüภкü єภ เאเ şєאlєг єภ คz ๒єкlє๔เğเภ zค๓คภ ﻮєгçєкlєşเг…
єη вüуüк σℓαуℓαя єη тαηтαηαℓı σℓαηℓαя ∂єğιℓ єη ѕєѕѕιz ѕααтℓєя∂ιя!!
öğгєtเlєภ єภ z๏г ๔єгร ђคאคttค ђคภﻮเ кöקгüאü кยllคภıק,ђคภﻮเรเภเ אıкคςคğıภ๔ıг...
คşк เкเ เภรคภıภ ๒เг๒เгเภє ๒คк๓ครı ๔єğเl ๒เгlเкtє คאภı אöภє ๒คк๓ครı๔ıг....
●●•Günese bakarsan gölgeleri göremezsin. ●●•
нαℓ νє нαяєкєтℓєяιηє кєη∂ιη кαяαя νєя. вαѕкαℓαяιηιη ѕєηι уöηєтмєѕιηє ιzιη νєямє
!...нαуαттα єη α¢ι ѕєу ;ιηѕαησgℓυηυη уαѕαм ѕυяє¢ιη∂єкι кα¢ιямιѕ σℓ∂υgυ ƒιяѕαтℓαя∂ιя...!
нєя zαмαη ∂σgяυуυ ѕöуℓє; ηє ∂є∂ιgιηι нαтιяℓαмαк zσяυη∂α кαℓмαzѕιη
ĤĔŔĶĔŚĨŃ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁРÁßĨĹĔČĔĞĨ ßĨŔ ŶĔŔĎĔ ĤĨç ĶĨМŚĔ ĨŚŤĔĎĨĞĨŃĨ ŶÁРÁМÁŹ
***ђเç кเ๓รє ๔ยא๓คк เรtє๓єאєภlєг кค๔คг รคﻮเг ๏lค๓คz***
ιℓєяℓє∂ιgιηιz уσℓ∂α нι¢ вιя zσяℓυкℓα кαяѕιℓαѕмιуσяѕαηιz,вιℓιηкι σ уσℓ αѕℓα ѕιzι ∂σgяυуα υℓαѕтιямαz...!
׺°”˜`”°º× ιηѕαη gєηçℓιgιη∂є ögяєηιя, уαѕℓαη∂ιgιη∂α αηℓαя ׺°”˜`”°º×
เภรคภ ђєг zค๓คภ кคђгค๓คภ ๏lค๓คz ค๓ค ђєг zค๓คภ เภรคภ ๏lค๒เlเг
•°oo°• ιηѕαη σℓмαуαη, ιηѕαηιη ∂єgєяιηι вιℓмєz •°oo°•
ĨŃŚÁŃĨ ĤÁŶVÁŃĎÁŃ ÁŶĨŔÁŃ ÁĶĨĹĎĨŔ. ĨŃŚÁŃ, ÁĶĨĹĎÁŃ ÚŹÁĶĹÁŚŤĨĞĨ ŹÁМÁŃ ĤÁŶVÁŃ ŐŔŤÁŶÁ çĨĶÁŔ
ιηѕαηιη уαραвιℓє¢єgι єη вüуüк ƒєηαℓιк, кєη∂ιѕιηє σℓαη güνєηιηι кαувєтмєѕι∂ιя
ιηѕαηℓαя ѕιz∂єη єℓєѕтιяι ιѕтєяℓєя; αмα ∂υумαк ιѕтє∂ιкℓєяι öνgü∂üя
ιηѕαηℓαя уαηℓιѕ уαραвιℓιяℓєя, уαℓηιz вüуüк ιηѕαηℓαя уαηℓιѕℓαяιηι αηℓαяℓαя
...ιηѕαηℓαяα üçüη¢ü вιя ѕαηѕ νєямє ιкι∂є кαℓ...
ιуι σℓмαк ιѕтιуσяѕαη кöтü σℓ∂υgυηα ιηαη
кαℓвιη, мαηтιgα ѕιgмαуαη αуяι вιя мαηтιgι ναя∂ιя
кαяαηℓιкℓαяα ѕιтєм є∂є¢єgιмιzє нєριмιz вιя мυм уαкѕαк, кαяαηℓιкℓαя αу∂ιηℓιgα ∂öηєя∂ι
кαzαηα¢αкℓαяιηα ιηαηαηℓαя кαzαηιяℓαя
ĶĔĹĨМĔĹĔŔĨŃ ĞÚČÚŃÚ ßĨĹМĨŶŐŔŚÁŃ ĨŃŚÁŃĹÁŔĨŃ ĶÚVVĔŤĨŃĨ ÁŚĹÁ ŤÁĤМĨŃ ßĨĹĔ ĔĎĔМĔŹŚĨŃ
кєภ๔เlєгเภє אคг๔เ๓ єt๓єאєภ เภรคภlคгค
...кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
...кσηυѕмαк ιнтιуα¢ σℓαвιℓιя, αмα ѕυѕмαк вιя ѕαηαттιя...
кυ¢υк ѕєуℓєяє gєяєgιη∂єη ¢σк σηєм νєяєηℓєя , єℓιη∂єη вυуυк ιѕ gєℓмєуєηℓєя∂ιя.
кöρяüℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαç кєz ∂αнα gєçмєк zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη.
...ĶöŤü ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĶÁŃÁŤĹÁŔĨ VÁŔĎĨŔ. ĨŶĨ ĤÁßĔŔĹĔŔĨŃ ĨŚĔ ÁŶÁĶĹÁŔĨ ĎÁĤĨ ßÚĹÚŃМÁŹ...
кüçüк เภรคภlคгเภ ๒üאüк ﻮยгยгlคгเ ๏lยг
мα∂єм ∂αнα є¢єℓιη gєℓмємιѕ, вσѕυηα ¢αη çєкιѕιρ ∂υямα | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:25 pm | |
| ...๓ยtlยlยк קคאlครเl๓คк เçเภ אคгคtเl๓เรtเг...
ηєƒѕιηι ѕαвяєтмєує αℓιѕтιяαвιℓ∂ιуѕєη σηα zαƒєяℓєяιηι мüנ∂єℓє..
σℓgυη вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz тєηкιт є∂ιη, вαѕιт вιя ιηѕαηι ∂σѕт є∂ιηмєк ιѕтιуσяѕαηιz мєтнє∂ιη
ραямαк αу'ι göѕтєя∂ιgι zαмαη, ραямαgα ∂єgιℓ αу'α вαкмαк gєяєк..
ρєη¢єяє∂єη вαкαη ∂ιѕαяιѕιηι göяüя. ρєη¢єяєує вαкαη ιѕє ¢αмιη кιяιηι
ѕαηα ηαѕιℓ ∂ανяαηιℓмαѕιηι ιѕтιуσяѕαη ѕєη ∂є öуℓє ∂ανяαη.
ŚÁŃÁ ÚŹÁŤĨĹМĨŚ ßĨŔ ĔĹĨ ĎÁĨМÁ ĶÁßÚĹ ĔŤ...
ѕєη∂єη ιуιℓєяє уєяιηι νєямєѕιηι вιℓ..
ѕєѕѕιzℓιк ∂є вιя çєѕιт кσηυѕмα ѕαηαтι∂ιя..
ѕєνgιℓιℓєя, güzєℓℓιgє zαмαηℓα αℓιѕιρ σηυ gözℓєяιуℓє ∂єgιℓ ∂υуgυℓαяιуℓα göямєує вαѕℓαяℓαя
ѕєνgιℓιηє öη¢є çιçєgι уσℓℓα ηє∂єηιηι ѕσηяα вυℓ.
...ѕєνgιηιη gü¢üηü αѕℓα кüçüмѕємє...
ѕєνмєк, вιя вαѕкαѕιηιη нαуαтιηι уαѕαмαктιя
ѕιℓgιηιz кαℓємιηιz∂єη öη¢є вιтιуσяѕα, уαηℓιѕιηιz çσк ∂ємєктιя
ѕυяα∂α вυяα∂α güçℓü α∂ιмℓαяℓα ∂σℓαѕмαктαηѕα ∂σgяυ уσℓ∂α ѕєкєяєк уüяüмєк ∂αнα ιуι∂ιя
тαηι∂ιgιη єη σℓυмℓυ νє ¢σѕкυℓυ ιηѕαη ѕєη σℓ...
тαятιѕмαуι вιℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя
тє¢яüвє, вιя ιηѕαηιη вαѕιη∂αη gєçєηℓєя ∂єgιℓ, вαѕιη∂αη gєçєηℓєяιη вιяαктιgι ιzℓєя∂ιя..
тєкмє уιуєη кöρєgιη ∂ιѕℓєяι ∂αнα ѕινяι∂ιя..
тєѕтιηιη ιçιη∂є ηє ναяѕα ∂ιѕιηα ∂α σ ѕιzαя
υмυ∂υηυ уιтιямιѕ σℓαηιη, вαѕкα кαувє∂є¢єк вιяѕєуι уσктυя
υηυтмα кι αgzιη∂α вαℓ σℓαη αяιηιη кυуяυgυη∂α ∂α ιgηєѕι ναя∂ιя..
уαяιη вαмвαѕкα вιя ιηѕαη σℓα¢αgιм ∂ιуσяѕυη. ηιує вυgυη∂єη вαѕℓαмιуσяѕυη؟
уαѕαм gєяιує вαкαяαк αηℓαѕιℓιя, ιℓєяιує вαкαяαк уαѕαηιя
уαѕαмιмιz∂α ιѕℓє∂ιgιмιz нαтαℓαяιη ¢σgυ ∂υѕυηмємιz gєяєкєη уєя∂є.
уєηι αякα∂αѕℓαя є∂ιη αмα єѕкιℓєяιη ∂є кιумєтιηι вιℓ
ŶĔŔŶüŹü ŤÁŚĹÁ ĎŐĹÚĎÚŔ. ÁМÁ РĔĶ ÁŹĨ ßŐŶÚŃĹÁŔÁ ĶŐĹŶĔ ŐĹÚŔ | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:25 pm | |
| αşк вαηкαℓαяıηıη güℓü¢üкℓєя şυвєѕιη∂єкι ѕєηι ѕєνιуσяυм нєѕαвıηα вιηℓєя¢є öρü¢üк уαтıяıℓмışтıя ιѕтє∂ιgιηιz zαмαη çєкєвιℓιяѕιηιz güℓє güℓє нαя¢αуıηız
--вαşкαℓαяıηı Ⴣєт αмα кєη∂ιηι αѕℓα ѕözℓєя∂є уαℓαη çσктυя αмα gözℓєя∂є αѕℓα υηυтυℓмα∂ıgıη zαмαη υηυтυℓ∂υм ѕαηмα ιηѕαη нєяşєу∂єη вıкαя αмα ѕєν∂ιgιη∂єη αѕℓα
----yaşamak özlemsiz,özlem sevgisiz,sevgi sensiz olamaz unutmaki sevmek daima beraber olmak deqil sensizken ble seninle olabilmektir
-----αşк güηαн σℓмαуα¢αк кα∂αя мαѕυм,кöℓє σℓмαуα¢αк кα∂αя öözqüя,υηυтυℓмαуα¢αк кα∂αя ∂єяιη υмυℓмυуα¢αк кα∂αя уαкıη тєк вαşıηα уαşαηмαуα¢αк кα∂αя тαкıм∂ıя
------AyIşIqInIn aYdInLaTtIgI BiR KuMsAlDa kIrIk bIr dAlIn uCuYlA SeNi sEvIyOrUm yAzMaK IsTeRdIm aMa sEnIn hIrIn bIr dAlGa oLuP OnU SiLmEnDeN KoRkUyOrUm
-------BaNa dErSeN BiR GüN AyRıLaLıM ArTıK BeNi uNuT SaNa dErImKi öLüM BeNi aLmAdAn nEfSiM DuRmAdAn bEnZiM SoLmAdAn sEn bU SöLeDiGiNi uNuT
--------вαтαяуαѕı zαуıƒ яüуαℓαяıмızıη кαρѕαмα αℓαηı ∂ışıη∂α кαℓαη кєѕιмℓєяιηє şєвєкє нαтαѕı ѕєвєвιуℓє υℓαşαмα∂ıк şιм∂ι уüяєgιмℓє ƒυℓℓ çєкєη нαтℓαяıмℓα ѕєηι ѕєνιуσяυм
αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ..!
καяѕỉℓỉκѕỉζ ѕєvğỉиỉи ,vє₣αѕỉζ ѕєvğỉℓỉиỉи ,вσмвσѕ καℓαи вỉя єℓỉи α¢ỉѕỉиỉ вαиα ѕσя , вαиα ѕσя уαℓиỉζℓỉğỉ..!
ζєнỉя καттỉ ₣єℓєκ тαтℓỉ αѕỉмα , κα∂єя ѕαя∂ỉ вєиỉ çỉℓє çαяκỉиα..!
Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи..!
αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм , ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα , ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя , вαğỉѕℓαя,α₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα..!
καяαямỉѕ ỉѕỉğỉм,ѕσκαğỉм ỉѕѕỉζ,вєи κöѕє вαѕỉи∂α καℓмỉѕỉм уαℓиỉζ,вỉя αи∂α нєяѕєуỉ вỉтỉяỉуσяѕυи,ѕєиѕỉζ уαѕαиỉя мỉ ѕöуℓє vє₣αѕỉζ..!
иσκтα κα∂αя мєи₣ααт ỉçỉи,vỉяğüℓ κα∂αя єğỉℓмєм..!
ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи..!
αѕκтαи уüζüмüζ ğüℓмє∂ỉ ∂ỉує,тαияỉуα вυ ỉѕуαи вυ ѕỉтєм иỉує,нєρỉмỉζє ¢αиỉ σ vєя∂ỉ ỉѕє,κυℓ vє₣αѕỉζѕα тαияỉ иє уαρѕỉи..!
güℓü ѕσℓαηα ∂єк ѕєηι öℓєηє кα∂αя ѕєνє¢єğιм...
gυяυя αşкı zιуαη є∂єη ѕözüмü тυтα¢αğıм ѕєηι υηυтα¢αğıм αşк яσмαη∂ı єѕкι∂єη ѕєνєη кιzιη яσмαηι şιм∂ι νє∂α zαмαηı...
őŁűm µγкµ gίßί тªτŁı ๏łsă mзzăг τªşıИıИ űzзгίπз тªτŁı ЯΰЧªŁªг Чªżıℓıг...
вιz нєя ηє кα∂αя ѕσѕуєтєηιη ¢ιℓαℓı тαşℓαяıη∂α ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓмєѕєктє, ѕσğυк ∂σℓυηαу∂α şєутαηℓα αzяαιℓℓє ∂αηѕ єтмєѕιηι вιℓιяιz...
тαş σℓѕαм єяιя∂ιм ανυçℓαяıη∂α ∂αℓ σℓѕαм çöкєя∂ιм вαкışℓαяıη∂α ѕєνgιℓιм şυçℓυуѕαм вυ αşк уσℓυη∂α zιη∂αηα gєяєк уσк gözℓєяιη ναяуα...
υηυт вєηι υηυт gιтѕιη вυ нιкαує вυя∂α вιтѕιη... уαя gözüη αу∂ıη уαя gözüη αу∂ıη αятк вєη∂η кυятυℓ∂υη уαя ...
∂υ∂αğıη∂α ѕıя кαℓαмαм...уüяєğιη∂є уєя вυℓαмαм...gι∂ιуσяυм αятıк кαℓαмαм...
BiR DemetiN Daha oLsa Ne oLuRdu Hain PaPatya Bak İşde SevmiyoR ....
•·.·´¯`·.·• єภ ๒üyüк คşкı๓ รєภรเภ•·.·´¯`·.·•
=========================================
Sevmeye €ngel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak Saßr€T..
*Ayık oL panik yapma rahat oL ßaq daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
*dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq
*SevmeyeNiyetLiysenİyiDüsünmelisin,AgLamayıÖgrenip GüLmeyi ßiLmeLisin,AskKumarGibidirDikkatEtmeLisin,Oyna dığı nZar DeiLßiLmeLisin
*$izofrence yaşa(**YASAK KELIME)na yoLda$ oLsun ßu nefret doLu keLimeLerim.ßir tokat oLsun..!!!
*h€rkesin ßiras faiLi oLduqu meÇhuL ßir Cinayetim $imdi...!
MustiC bu Damardaki tokSin Beni Her gördüğün Yerde tiSKin Bu Aramızda Aşk başlamadan Bitsin... Ştt Lan Arkana Bakmadan YaYLan..
*eğer intikam alabilseydim seni affederdim
*ßizi ßizden ßaşka kimse iLgilendirmez kimsede ßizimLe ilgilenmesin gerekmez
*kendin kadar akLımdasın
*çıkışlar hep daralmış ruhum dar sokaklarda
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin coşTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
*Wedalaşırken Üzülmüş Gibi Tutma Ellerimi Acıyarak Kendine Dew Aynasında Degil Boy Aynasında Bi Bak!!!!!!
*Nereden bileceksin silaHıMıN şarJöRüne mermi DiYe SeNi KoYup DeFalArCa KaLbiMe SıKtıĞıMı???:
*Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
*kaLßin kadar konuş...!!!
*Bu gün ben sensiz isem inanki yarın sende bensiz kalacaksın
* senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın...!!:
*AŞKMI DEDİN KARŞILIKSIZ O KİŞİNİN YANLIZLIĞIDIR YANLIZLIĞINDA YAŞATTIĞI DÜŞÜNCELERİ GİZLİ ARZULARIDIR BENCE…
30061985+gb
*_Tam_kar$ıya_geçerken_ßıraktığın_O_el_ßen!m_|||
*ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız
*hiç onca kalabalığın içinde yanLız kaLdınmı
*oh ne güzel oLdu içimde ßir huzur war giden gitti kaLan sağLarla gündeLik a$kLara dewam
*ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim
*BiR ÖmüR boYu sEnİnlEyim dEsEn De iStEmeM aRtiK. ÇüNkÜ sEn rüzGarin çosTurdUgU birtoz bulutusun, bugün bana esersin ...yarin ele
*a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR
*'HücreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın
*aLayına isyan ----:d
*Seni seviyorum demek marifet değildir..Önemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek..
Zekasına güvenip ağzı laf yapanlara..Laf yaptığı içinde adam sanılanlara kısa bir hatırlatma..''
IQ hiçbişey EQ herşey''Onuda bu çamurlaşmış karakterler içinde bulabilirsen ne ala..!
sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazar demiş ya''sen git aşk bana kalsın.. bende diorumki"BEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN..!
*ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz.....!!!!
*Vicdanla ßirlikte Şerefte Ararım Sevdiklerimde Herzaman Doğru Değildir Elbet Seçimlerim Zaman Gelir Şerefsizleride Severim!!!
*ßen ßurdaım koLpa a$kın sende kaLsın..
*Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonra Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git güLe güLe
*Her zaman doğru değiLdir eLßet seçimLerim gün geLir $erefsizLeride severim...
*Gecnın 1 Yarısı Başlıyrsa Çığlıgım Duyulsun Diye Dgl Duyulmdnda Sevmeyı Bılıyorsa Bu Yürek Görmdn'de Svmeyi Blr
*pişmalık ßile bazen insana acı verebilio
*gidene yoL yakı$ırr
*ßêÿâzıñ kâdêrï kïr£êñmêk $ïÿâhıñ kâdêrï $µç£âñmâktır
*geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
*geçmişde keşke içime savas açıp yenmeye çalışmasaydım belki o zaman toprak olup yok olucaktm...=((
*pa$a gönLüm isterse severim zorLama istersem sevdiririm uğra$ma.diceksinki nereye kadar ßu havaLar kim takarrr devran dönene kadar
*HeR sEçiM Bi kAyBedişTiR...bENi kAybEtmEyi sEçeNi bEn kAzANmAk içiN uğRAşmAm aRtıK... bEN hEp oLduĞum yERdeYim vE oLduĞuM giBiyiM...!!! _YANLIŞ YAPANI ASLA AFFETMEM, FAZLASINI YAŞATIRIM_->
*yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım..
*ßazıLarı kendini artis sanıyo ama ßiLmiyoLarki onLarın artis oLduğu yerde yönetmen ßenim
*Kaçırdığın her$ey için pi$manLık duyarsın..pi$manLık duyduğun hiç ßir$ey için sana acımam..!!!
*nEefrEt'e sEevGİdEN fAzLA GüVeİRrİm Dedİ şŞeEYTanN; ÇüNnkİ NeFReTİnN sAhtEsİ oLmASs..
*...$èyTañín Tek gùnahì MèLèğe øLan A$kìymî$...
*Haketmediğini ßiLe ßiLe sevmek mi yoksa çekip gitmekmi????
*karanlıkta ağladım ışıkta boyadım gözlerimi kanlı yazılarla süsledim sensizliği
*Kéndimi anlatacak olsam sadéce nefrétimi haykırırdım dünyaya...» אคг๔เ๓ єt๓єﻮє çคlเร๓คк Ŧคא๔ครเz๔เг ؟؟мєуναѕι çαмυяα ∂üѕüуσя ∂ιує αgα¢α мι ℓαηєт є∂ιℓιя؟؟ אєгเภ๔є รöz รöאlє๓єรเภเ ๒เlєภ, özüг ๔เlє๓єк z๏гยภ๔ค кคl๓คz.. אüкรєl๓єภเภ єภ คlçคкçครเ, zคאเŦlคгเภ รเгtเภค ๒ครคгคк אüкรєl๓єкtเг | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:26 pm | |
| Herşey resimlerdeki kadar güzel olsa keşke..Geri alabilirmiyim zamanı 18 yıl öncesine?
Silebilirmiyim herşeyi hafızamndan..?
Yeniden doğup yeniden yaşamayı öğrenebilirmiyim..?
Kim bu kim bir yerlerde hep yanlış yapan..?
Yine o bebek sesimle ağlayabilirmiyim?
Annemin kucağındaki o en masum halime dönebilirmiyim?
Gözlerimi şakacıktan ıslatıp,annemi kandırabilirmiyim?
Minik ellerimle gözlerini kapatıp,kim olduğumu sorabilirmiyim?
Oyuncak bebeklerime isim takıp,bununla mutlu olabilirmiyim?
Yine yeniden başlayıp avunabilirmiyim?
Bakkaldan sakız almayı marifet sanabilirmiyim?
Ne yaparsam yapayım,affetceğinizi bilebilirmiyim?
Bayramlarda yeni ciciler giyip,kendimi prenses sanabilirmiyim?
Elini öpüp para istediğimde,onu servetim yapabilirmiyim?
Elinden tutup parkda koşabilirmiyim?
Çamurla oynamayı en büyük zevk kabul edebilirmiyim?
Düşüp dizlerimi kanatsamda hiç acı çekmeyebilirmiyim?
Tutacağını bilerek düşebilirmiyim?
Bana herşeyi öğrettiğin için kölen olabilirmiyim?
Çok oldum artııkk!Bende yanına gelebilirmiyim..?
Neden bu kadar masum değil artık herşey anne..?
Neden söyle gittin diye?!
Bu toprak soğuktur şimdi anne Neden sen,neden söyle..?!!!
Ben olsaydım ölmezdim be anne...
Yaşayamadım seni,bu sözü söylemek ne zormuş anne.
Gizli gizli ağlamak,yüreğim yansada avazım çıktığı kadar susmak..
Kadermi bu,bu çektiğim ızdırap..?
Göremedin sen,elimden tutup götüremedin okula..
İlk okul sırama oturduğumda olamadın yanımda..
Diğer çocuklar gibi ağlayamadım anne elimi bırakma..
Göremedinki ne güzel resimler yaptım sana..
Bak sol tarafımda kırmızı kurdela,okumayı öğrendim ya..
Ne mutlu,ne mutlu bana..
Küçük yüreğimin kaldıramayacağı bir acı bu..
Çikolatayla kandırmak istediler inanmadım onlara.
İnadına,inadına daha çok ağladım sana..
Daha çok,daha çok gözyaşı idam ettim yastıklara..
Sakladım anne onlar beni güçlü sandılar ya,
Onlar beni sana benzettiler ya..
Rahat uyu,rahat uyu sen yeter bana! | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:27 pm | |
| Ufukta bir gemi görsem seni taşıyan, Mavi denize dalardım geriye bakmadan .Uçsuz bucaksız mavilikte arardım beni .Taa ki beni sende bulana kadar.
Ay yıldıza mutluluk fısıldarken.Gökyüzü sevincini yeryüzü ile paylaşırken.Ben sana bir parça mutluluk yolluyorum.içindeki umut çiçekleri hiç solmasın diye
Hani gözler varya sözleri anlatır, Hani sözler varya gözleri aglatır, Hani anlar varya değeri geç anlaşılır,Bir de aşk varya seni bana anlatır..
Başını göğsüme yasladığında tek bir düşmanım vardır: O da geçip giden zaman...
Seni düşünür , seni özlerim , Sevgilerin özlemlerin derinliğinde .Ne olur kır şeytanın bacağını birkez beni hatırla , Bir sonbahar serinliğinde..
Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi düzeltmek ise gece doğan güneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi güneşin doğmasını bekle.
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
Gökyüzü yıldızlarla doluydu, ben hep seni düşünürken. Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyor diye. Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın. göz kırpardın uzaklardan sessizce. Bense hep seni bekledim, kırık kalbim, yaşlı gözlerimle.
Aynaya bakınca kendimi değil kocaman bir yürek .Ve o yürekte ondan da büyük bir sen gördüm.
Yağmur vuruyorsa pencerene,Anla ki o zaman ben ağlıyorum. Yağmur pencerene vururken ,Benim gözyaşlarım da kalbime vuruyor; Tıpkı yağmur gibi..
Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara .Senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.
Ya durgun olmalı deniz ; ya durmalı ya da kudurmalı, Sonuna kadar saplanamayacksa hançer kınıda durmalı , Seven ölene dek sevilmeyecekse baştan unutulmalı.
An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış...
Bu kadar kolay mı be arkadaşlık! Demek bu kadarmış. Elbet arayacak elbet soracaksın ama o zaman ben olmayacağım! ELVEDA ...
kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin.. | |
| | | FooDeN ÖzeL
| | | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:29 pm | |
| Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye
senin hile ve yalanlarnla başa çıkamadm bu bna dert oldu.önünde diz çökmedim ya buda SANA dert olsun
Bir a$k'i payLa$mak icin cøk qec ßir payLa$ýma a$ik øLmak icinSe eRken.ßeni Sevda yeRimden vurdu yine zaMan..$imdi Sana SøyLenecek Tek CümLe : ßende Sana yeticek Kadar Kalmadı.. !
GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca $apкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя
bOş hayaLLerimin iÇini şimDi yaLnızLıkLa doLduRduM!
Scream your heart out Scream your (Kalbinden uzaklara bağırmak Avaz avaz bağırmak) Guys have Feelings too,but lıke WHO CARES (erkeklerınde duyguları vardır. .ama kim takaaarr)
Sen ßeni aLıpta gittin kendine.. $imdi nerdeim söLesene?! ßir sokak Lambasının aLtında ısLandım göslerindee..
~ Yürüorm kendi yoLumda başka hiç kimsei düşünmeden umursamadan, istemeden.. Kendi hytmn efendisi oLdum yenidnn! ~
Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
KiNiMlE BoĞaRiM SeNi;nEfReTiMlE TiTrEtirİm bEdEnInI;AzRaİlin oLuR KeSeRiM NeFeSiNi!!!
İlq qün anLASAmadIk hataLArLA basLADık DAha sOnra anLAstıK aLEmi agLAttık şİMdi isE caN cieR oLup orTamLARa aKTık...
damDan dü$er qibi hayaTıma qirdin bNi deLi diwaNe ettiN suÇum neydi kiéé beNimm, kendiNe aşık ettinn .!! | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:55 pm | |
| "Kişisel iletiye hayır!Yaşasın toplumsal mücadelemiz.. "
"Kişisel iletiye evet!Yaşasın bencillik, egoizm, narsizm.."
“Kişisel bir ileti yazın, sosyal mesajlar kışın daha etkili olabilmektedir.."
"Listedeki tasfiye nedeniyle zararına muhabbetler"
"İletim yok yalıtım var ."
"iletisizseniz, ileti Sizsiniz."
"Fazla kişisel yazamam buraya"
"Kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz"
"Kişisel bir iletim yok, buna da şükür."
"Yazmıyorum kişisel ileti falan.Baskıya gelemem ben"
"Kişi ile ileti-şim için tıklayın"
"Herkesin gördüğü ileti kişisel değildir"
"Ben sana çevrimiçi olamazsın demedim,insan olamazsın dedim"
"Sürüden ayrılan idealist kuzu"
“biz seninle farklı kümelerde tanımlı elemanlarız
aN qeLir inSan qüLerken aqLarmış. qözyaşLarı seL oLup kaLbine akarmı$. Kahkaha biR maSke derLer biLirmisin???İnsan sevdiğinden ayrıLınnca ßu maskeyi taKarmı$. =(
beNi yıkıy0r ßmyLe ayrıLık. werDiğin acıLar hasreT tanıdıqK. qörMedimki bi qüN senDen yakınLık .dönSende qeri farKetmeS artıq
dedimki durum böyleyse işin zor kzım aklı başında aşklar beni ifla etmez söyle derinden olmalı yüzeyden yetmezzz hiç bana uymaz aşkta sağlama yapanlar
Adamın dışı Romeo'ydu da içindeki yaralı çocuk Spartaküs'tü. Her şeye küstü adam, sevgiyle barışık. Farkındaydı peşindeki hafiyelerin. Öznesi yaralıydı cümlelerin, şiirlerindeki sessiz harflerin sesi çıkmıyordu artık. Kalbi kırıktı kafiyelerin***
[b]Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun, biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz[/b] | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:58 pm | |
| вιя тєк ѕηι вηα çк gя∂ü ∂üηуα..! GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm…! уıℓ∂ız вιя göктє güzєℓ вιя αууυктα, αу вιя уıℓ∂ızℓα güzєℓ вιя∂є вαуяαктα… уüχѕєк ∂σz α$к αℓıρ ßυя∂α мυтℓυ öℓѕєк уα....ѕєηι αηℓαт вαηα, αηℓαткι αηℓαуαуιм ι¢ιη∂єкι вєηι, αηℓαуαуιмкι αηℓαтαуιм ѕαηα σℓαη ѕєνgιмι вιя zєяяє¢ιк ѕєνgιηє вιη öмяüм σℓѕυη ƒє∂α...!!
ѕα∂ιѕттιя ιηѕαηℓαя , кєη∂ιℓєяιηє υуgυη мαzσ$ιѕт αяαяℓαя.. ѕσηяα∂α кυℓℓαηıя кυℓℓαηıя αтαяℓαя.. İstanbul sana susamalı Benim sana susadığım kadar Bu hasret İstanbul’a da koymalı bana koyduğu kadar...
SöyLé anné! Bén uqurSuz yaŞamLardan aRta kaLan mıyım? [ . . . DeLi GömLeği GiydirdiLer Dü$Lerime . . ! ]
кєѕкє нєρ ¢σ¢υк кαℓѕαу∂ιм... ∂ιzιм∂єкι уαяαуι єη вüуüк α¢ι ѕαηѕαу∂ιм... ιçιмιη єη ιç уαηı вєη∂єкι вιя єηкαz уığıηı...!Her Kaşarnn Snuu tost oLmaqTr.. ehueheuehehe ''qüLmeq Kimé yakışı0r''? s0rusuna >>MiLy0n Kéré CéwaBımsın !! aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?Бūπεδ βίŁε FαУdα εTмεζ ΐςΐмdεkΐ kαгαпŁıqα… βεпΐм Бūπεδΐм δεпδΐп мεŁεk УūźŁūм… •×•][αмα ρєѕ єтмєм ѕєη вєηιмѕιη, αмα уєηιℓмєм кαℓвιм ѕєηѕιη, ѕαναѕ νє αѕк, кυяαℓℓαяι уαктι, кαzαηαη тαяαƒ gιηє кαℓρ кιяαη∂ι !][•×•]Geçti Mango indirimi sür Porsche’yi Converse’e. Bir Armani’nin nesi var, iki Armani’nin çok strong bi presence’i (duruşu, görünüşü) var.
Hayallerim yok oldu, koyduğum yerde yoktu hiçbiri tek yabancı bendim evde ve bir yalancı mumdu doğan güneş
İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez
Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin....
ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın..
Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem..
' Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..!
kalbimi getirdim ellerimlee ..kabul et yada at bi kenara hadi ..ben ben deilim bosver beni.. sebebini sormadan affet beni
uzun yollar bomboş yine kollar ...soran olursa yokum buralarda ..arıyan beni bulamaz ben bulamıorumki
*yaramı deşene gülüp gectim ..bir kale kurdum adı yanlızlık ..sade ben warım yok hiç tanıdık
*baksaydın görebilrdin, herşey gözlerimdeydi, gözlerimde bir damla yaş vardı, ağlayamadım, o bir damlada sen vardın, anlayamadın. | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:58 pm | |
| Sen Bnm Farkımı Fark Edemedin!Ama Artık Farketsende Farketmez!Çünkü bnm farkımı farkedenler senden çok FarkLı
After this,I don't wanna see stupid boys !!!!! Oh Boy,Are You Man Enough For Me ??
Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var Aşık-ı sadık benem Mecnun'un ancak adı var
Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak...
'Gitmeye de bilirim. Gitmeyi de bilirim...'
İçimde dağları deviren gizleri yazdım sana,aslında bu hikayenin de biteceği hep aklımda..Sana veremediğim bütün sözler artık son satırlarımda..
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını seni TeRk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
''Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini..Git...''
Git..Bir daha Dönme Geri,İstemem Bundan Gayri Ellerini ! Git Yollar Snn olsun Yıllar bnm BıRaK BeNi !!!
Boşwer,Hep aynı MasaL 'Hayat ve BeN' İşte O kdr :-D
Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm snn..Artıq hepsi bnm!
İki rayı gibiyiz bir tren yolunun yakın olması neyi değiştirir son istasyonun ?
Burlarada Senden Çok Bir Görsen AnLarsın..Oralarda Benden Yok Bir Düşünsen Anlarsın !!
Şimdi Sen Gidiyorsun Ya Herkes Sana Benzeyecek !
~S~I~K~I~L~D~I~M~ Y~A~L~N~I~Z~L~I~K~T~A~N~ [/size][/size]
En son FooDeN tarafından C.tesi Nis. 04, 2009 12:03 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Cuma Nis. 03, 2009 11:59 pm | |
| :|KiM O GöZLeRiNDeKi YaBaNCı ?! Yakanı Bırakmaz Ellerim. . . Hani Ben oLaCakTıM Y A L A N C I basının tacı
Yaşamaksa Yaşıyorum ELbetteYokluğunu KabuL etmek böylesine Zorken,Hiç OLmama İhtimaLini Düşünemiyorum BiLe
Ne Kaldı Geriye Ztn Bir sürü Boş HaTıRa..Yaşamak DeiL ki Bu GörüntüLer VaR AdeTa!!
Sana GüLüm Demiştim Ya,O GüL SoLdU..Hani Bu SoN Demiştim Ya O GüN Sondu. .
Yağmur mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsa aldırmıyorum, maksadı yüzümü ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum...
Keşke Sen Ben Olsan; Seni Sevmenin Ne Kadar Zor Olduğunu Anlasan Keşke Ben Sen Olsam; Bu Kadar Sevilmenin Tadını Çıkarsam...
Baharla Hazan Birleşemez Ortada Yaz Var..Sen BaharınLa Çiçeklen,Ben Hazanımla Solayım Sevgili YaR...
Sen Sorgularken Beni Kafanda,Ben Gözlerine Bakıyordum KuşkuyLa!Bir Tek Sözün Bağlardı Beni Sana,Oysa Sen Hep Susmanın Koynunda...
UNUTMAYA ÇALIŞMAK NE KÖTÜ KADERMİŞ,YALNIZLIĞA ALIŞMAK KALBİ MÜHÜRLEMEKTİR!!!AğLaMa KaLBiM BüYüDüN ArtıK...
İŞTE BÖYLE SEVGİLİ BİZ ARTIK SENİNLE HARİTADA İKİ KÜÇÜK SU LEKESİ...HİÇBİR NEHİR KAVUŞTURAMAZ BİZİ...
Ben Sizi Seviyorsam Bundan Size Ne¿?
Anladım,ben her şeyi yoruyorum..Belki de Hep senden bekliyorum!Değişmedim sadece susuyorum,Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE
ÖLÜM VER Allah'ıM VeRMEE AYRILIK
GiDeN SewGiLideN Artıq VeFa BeKLeNMeZz(miş)!!BiR GüN GüCüM BiTeRdE İsYaN EdErSeM...BeNi O İsYaNKaR SeWDaLaRa GöMünnnnnnnnnn!!!
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!
Sevgiyi Göstereceksin Söylemek YeTMeZ,Sevgi Gözlerinde Olacak Sözlerin YeTMez..Sevgi Herşeydir Kalbe HapsoLmaz,Seveceksen SeV OnA dA YüReĞiN YeTMeZ......!
Özlemeyi sayende çok iyi bilsem de artık çok geç ne ben dön diyebilirim sana ne de sen dönebilirsin geriye. .
Hafiften Bir Yağmur Ağlıyor Benimle..Bir deli Rüzgar saçlarımda, yalnızlıktan üşüyorumBulamayacağımı Bile Bile Yine Seni Arıyorum
Benim için giden gider, gittiği gün biter!
Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!
SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!
Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..
Su gibisin içilip hiç kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Özlenen sen özleyen sen..Varken bile doyulamayan
Gülümse Erkekler PoZiTiF Kızları Sever
Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker tekerSizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? | |
| | | FooDeN ÖzeL
| | | | "๓єгฬє.. Adminstratör
Reputation : 1000000 Puanın : Mesaj Sayısı : 1158 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 31 Nerden : >> ordu <<
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M C.tesi Nis. 04, 2009 9:29 am | |
| saoL abLa aLdım birasss .. çok qüzeLLer .... | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Paz Nis. 05, 2009 1:39 pm | |
| BaK qör .. eqMé başını !!baK qör Bana NéLér yaptıqını !!
YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor...[b]A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 10'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! [/b] [b]' Káç öLüm wáЯ$á qözéé áLdm háyáTımıı çöPé áTtm Tüm RüyáLaЯ Káßu$ Y!né KoЯkuy0ruMmM..! [/b] [b]qi† aЯ†ık qeCéLérImdeη kIrILaη kaLbImIη paЯçaLarı Saηa ßatmasIη qiT..[/b] [b]hoŞuma qiTméDi hayaTa kaTTıkLarı bu séRt aRoma.düZéLebiLmeq iÇin baŞvuRduĞum her teDavinİn sonU koma.[/b] [b]pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hiç gitmediki .[/b] [b]Sebeb-i Hayatım [/b] [b]düşte git yüreğiMden sessizce... yorgunuMM gitmeleriN tümüne.. [/b] [b]ÇaResi yoq bu iŞin soNu qeLmes nefreTimin.. [/b] [b]Herkes ula$ılmazı oynarken ßen Ya$ıyorum.. [/b] [b]qeçici döVmeSin TanRı çiZdi şekLini [/b] [b]yuReqm tik takLarda.. saat ßna 5 kaLdı.. [/b] [b]sana geLméDiĞim gÜn diĞéR manitaLarLa gittiĞim gündür güLüm [/b] [b]*...Kısacık ßir A$kTı ßu YaşadığımıZ, TatLı ßir Oyundu Oynadığımız [/b] [b]Hayatı korkarak ya$ıyorsan §adece izLeyeceksin.[/b] [b]ölürsem beni sana gömsünler - itin olayım bana bobi de [/b] [b]söz aqızdan çıktı ßir kéré. $éytan da séndén yana méLék dé. [/b] [b]qéL dérsém qéL qid dérsém qidmé [/b] [b]yüréqin yoksa éqér rahat oL,o zaman izim ßédénindé . ßéni unutmana yétécék.[/b] [b]ßana 1 qéL désén o yoLLary hic qéciLmémi$ sayardım [/b] [b]ßén qüLLérimi SoLdurdum Sén Papadyana İi ßak..! [/b] [b]Hic1$é SöLémé Hic1$é Yapma. Nédén Mi? Cünkü ßén ÖLé Yapıorum..! [/b] [b]Hani hérkés dér ya iLérdé ßunLarı hatırLayıp qüLécéksin,, dié ßir ték ßu doqruymu$.. $imdi sana qüLüp qéçiyorum.!! " MutLuyum " ordan anLadım.!!! [/b] [b]KaLmadı Takvimde Tek Bir Sayfa [/b] [b]“Seni Unutmak“ sadece lafta, sadece dilde var… [/b] [b]'' $erefine içiLeceq a$k yoq,satıLmı$ BütüN SevgiLer ''[/b] [b]CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu... [/b] [b]kaLß!m iLtihaP saLqıLar..hér saRSıntıda ^s3vqm mikr0p kapr[/b] [b]Ey Hayalim! Bilirim,Dirilmek İçindir Ölümüm... [/b] [b]KâßuLLéñd!m §é§!z q!d!§Lér!n! ..[/b] [b]ñ£ IcIñ yæ$ædIgImI bILmIyørSam b1r HIC IcIñ ÖLÜrüm ..![/b] [b]öLüm Çaresiz KaLip ÇigLikLar Atti Arkamizdan ..[/b] [b]Ayrılığın hakkını ver...Anlamsız kıl tüm yaşanmışlığı.Kalmayı beceremedin.Bari gitmeyi öğren...[/b] [b]Ecel Olsun Bana Sen'den Başkası..[/b] [b]Ben ceketimi kaybetmişim,sen düğme arıyorsun[/b] [b]yüReqimi hackLedn..[/b] [b]Eyy yoqLuqum WarLıqıMı aRat!!..[/b] [b]qüzeLLik aLLah veRqisidiR..siviLce de KDV'siDir.. xD[/b] [b]aqLamakTan yaş mı KaLdı qözLérimDé DamLayacaq .. Bu HaLimDén anLamaYan öLünce mi anLayacaq.. ?[/b] [b]..^RésT Çéktim Bu SahTé HaYat*a .. Ya$amaYacaqım Dérqen ..Sén Çıktın kaR$ıma [/b] [b]HayaT*a qüLüşünLé ceza wer Ki ..KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLar ..[/b] [b]Ya$amaq İçin Ya$ama .. Ya$adıqLarınLa Ya$a..<< Déwam eD KaDér Bén MuTLuyum ..>>[/b] [b]<<|- usŁаимαZ bu kaLp ! .. Kücüq biR aN icin ! {{ Bana Sewmei öqReT ! }}[/b] [b]BuLaştın Héryerime.. İçimdeqi sen O kadar Kojamn kiéé[/b] [b]ziNdan qiBy qözüqür MEZAR 0ysa rUh özqürLüqe kawuşur[/b] [b]y0kTan war etMeLi bazen..[/b] [b]Héb DésTéq.. taM destEq(!)[/b] [b]SensizDé qeçerMiŞş.. takwimden qünler [/b] [b]İçimden Bir ses Uyanma di0r .. BaşLadıım herşE Şimdi biti0r..[/b] [b]Seni HayaTın KuraLLarına qöre diiL.. kafaMa qöre yaşadım [/b] ╬KeNdi kuRaLLarıMLa oyNaRım...╬BaktıM oyuN §ıkTı, bıRakıR kaLkaRıM !!╬HaYaTtA HeR §eÇiM BiR KaYbEdݧTiR ÇüNkÜ bEn╬Ne KaLaNa GiT DeRiM Ne GiDeNe KaL,KaLaCaK╬oLaN YeRiNi,GiDeCeK oLaN YoLuNu╬BeLiRLeMi§TiR ZATENKimse bilemez nasıl hissettiğimiKimse bilemez neler düşlediğimiYalnızca sen duyarsın sesimi~√V''^√\~---- Çok uzakLarda.. | |
| | | FooDeN ÖzeL
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Paz Nis. 05, 2009 1:41 pm | |
| ßu мuduя ßaηa яєωa qöяdüğüη ?! кiмSєLєя вiLмєS, ßu ßiя кöяdüğüм !
ßiRi ßana geLsin o Da SenSin iKimiSDe a$ıK ama Tek bi faRqLa ßnm Ki SnDén ßiRaSs Daa faSLa…![b]Bir bavuL doLusu cümLe var defterimde...Yara bandı tutmayacak kadar derin tümceLerim.. [/b]
[b]beNden ayrıLmışSın ii haBer bir qsL buLmuşsun ii habeR bnDe bi yakışıkLı buLdum nabeeeeeeeeerrr !! =) =) [/b]
[b]yéDü Rénqü qöRméén Bür cocuqDum ßüüDüm..qöLqé qüßü ßédenzüz ßir hayaDa ßürünDüm... [/b]
[b]îLk DéqîLsîn Âfféd ! s0n déqîLsîn Dîkkâd éd ! [/b][b]bénm yazdıq'm bir masaL dı bu sonu mutLu oLmayan...Kurduq'm hayaLé inandım bén asLında hic var oLmayan !! [/b]
[b]DértLérimi karanLıq'a émanét ettim...qözyasLarımı qözLérimé bana hapséttin ... Bu séhir sénsiz düsman bana sén bénm karanLıq'msın ...
boş resiMler... sen yksun... o üsden bos sanırsam... artıq usat eLinii qie ösel insan qurtar bni..!! [/b]
[b]KaLbim ßiRaz kıRık oLabiLiR ama yanımda azda oLsa yapı$tıRıcım vaR... [/b]
[b]KıRDıqın HayaLLeR Mi ßaTTı eLiNe ¿? gözya$Larım a$ındırır mı yüreimi ..? giderkn "o" nu da aLıp götürür mü bnden
''phéN héP saq TaraFıma Dönüq yaDaRım qaLßimDéqi >>$Hén<< é$iLMé Diéé....HéR$éY'm''
buraLardan qitme.. buraLar qitsin.. SEN qitme.. qitmek çözecekse.. biri qidecekse.. buraLar qitsin SEN qitme.. beNi baKmaK iLe anLayamazSIn ya DokuN yaDa koNuş ¿?
SenSizLiğin daLgaSına inaT 1 DamLa gözyAşı dökmediM
seN ¿? kuRamaDıgıM düşLeRin ÇizDiĞi reSİm [/b]
> qöZzLéRm ßaqıP qiDéRqén hÇ düŞünméDin mii?
[b]> öLe koLy dééL ßhni uNudmaqq.. [/b]
[b]> sHndé YaZz YaZz ßi qénéRa yaZz ßüTn söLédqLéRimi..[/b]
[b]> sHnii séFdimi uNuTT..x([/b]
[b]> uNuT ßHnidéé héR yaLn qßii..x([/b]
[b]> o SséFqiLéR qi y0qTuLaR..[/b]
[b]iÇimdéki asi kız isyanLarda
Mazo$ist duyquLarı kaßarmıştır yiné [center]ßaksana néfRét kusuyor qéCéyé Lanét édiyor hér doqan qüné Aynaya ßakıyor aqLamaktan kurumu$ qözLériné ßirkéz daha isyan édiyor kadériné Küfrédiyor qéLmi$iné qéÇmi$iné SarıLıyor yiné nicotiné ßir kaÇ néfés Çékiyor iÇiné Sonra ßi ustura aLıyor titréyén éLiné Sürüyor dü$ünmédén ßiLékLériné Akıtıyor damLaLarını yérLéré KanLarıyLa affét yazıyor sévdiqiné Kapatıyor qözLérini éßédiyéte..!
KaranLık $art Ko$mu$ YanLısLıqı ßana.Aynama ßaktım Yiné Kimsé Yok.ßi Kıs Sadécé Vé ßi Kach Su DamLası...döküLür yéré kırmızı kan soqukta! kimin umrunda..??
GéCéLrin KaRanLiği YéTMéZ Gibi GunDuzLérimi Dé KaRarTTin KapanSin KapiLar YüZüMé KaRanLikLArDa Vé SoGukLarda YaSamaYa
[b]ÖLüm Kadar Zordu ELLérin, [/b]
[b]Né ßénim OLduLar, Né AkLımdan CıktıLar... AyRıLık $arkıLarı OLdun ßazén... ßazén ßuraLardan Kacı$ Séßéßim... $imdi ßéyazLar dans édiyor saçLarımda séyRétmédiqim siyah ßéyaz ßir FiLm Gißi Hayat... Séyrétméyé Korkuyorum... ßitincé Sén Cıkarsın Diyé Dinmior GösLérim... ÖLüm Kadar Zordu Gidi$in...
[/b]
BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi Gucun VAr iSé YuréğinLé Öp Béni... ßéNi KimiN NéRéYé tAktıqı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktıqıM öNémLi(•̪●) [/center] [/b] | |
| | | mRs.piSsiciq Adminstratör
Reputation : 100 Puanın : Mesaj Sayısı : 1051 Kayıt tarihi : 20/03/09 Yaş : 30 Nerden : uzayDan... :p Lakap : acıLı şekeR..;)
| Konu: Geri: D€v NiCk Ar$!v!M Perş. Nis. 09, 2009 9:41 pm | |
| | |
| | | | D€v NiCk Ar$!v!M | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|